Резюме від 8 травня 2024 PRO

Natalia

Дієтолог, консультант з харчування

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Дієтолог

з 07.2020 по 12.2022 (2 роки 5 місяців)
Клініка функціональної медицини та нутрціології, Львів (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

1) Аналіз причин захворювання: анкета, лабораторні дослідження
2) Підбір терапевтичного плану: профілактика, клінічна дієтологія
3) Написання раціону харчування з врахуванням списку покупок і заміни продуктів
4) Ведення клієнтської бази
5) Ведення соціальних мереж

Освіта

Wrocławski uniwersytet przyrodniczy

Дієтологія і харчування людини, Wrocław
Вища, з 2020 по 2022 (2 роки)

Спеціальність «дієтологія та харчування людини » надає глибокі знання в галузі харчування здорової та хворої (клінічна дієтологія) людини, профілактики цивілізаційних захворювань та політики харчування населення. Дієтолог оцінює стан харчування та здоров’я людини, а також ризик для здоров’я, пов’язаний із існуючими захворюваннями. Дієтолог володіє знаннями та навичками в галузі технології харчових продуктів та гастрономії. Розробляє індивідуальний план харчування, план стилю життя спрямований на підтримання здоров'я, профілактику та лікування пацієнта.

ЛНУВМтаБТ ім. С.З.Гжицького

Харчові технології та інженерія, Львів
Вища, з 2014 по 2020 (6 років)

Спеціальність "харчові тахнології і інженерія" надає знання для розв’язування складних задач та проблем технічного і технологічного характеру, що характеризуються комплексністю та невизначеністю умов на виробничих підприємств харчової промисловості, що передбачає застосування теоретичних основ та практичних навичок. Організовувати та проводити контроль якості і безпечності сировини, напівфабрикатів та харчових продуктів із застосуванням сучасних методів. Забезпечувати якість і безпеку продукції на основі відповідних стандартів під час їх виробництва і реалізації. Розробляти нові та удосконалювати існуючі харчові технології з врахуванням принципів раціонального харчування. Розв’язувати задачі дослідницького та/або інноваційного характеру у сфері харчових технологій.

Додаткова освіта та сертифікати

Biały Orzeł 🦅 курси польської мови

2 роки

Знання мов

  • Польська — просунутий
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Цікавить робота тільки на дистанційній основі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: