Резюме від 7 березня 2023

Олена

Фінансовий директор, головний бухгалтер, 55 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бугалтер

з 12.2019 по 06.2021 (1 рік 6 місяців)
ТОВ СГВК МРІЯ, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Контроль за роботою 2-х бухгалтерій (Фермерське господарство «Еко-Хаус», ТОВ СГВК «МРІЯ») по веденню бухгалтерського, управлінського, податкового обліку з використанням програми 1С 8.3 УCXП.
Перевірка правильності відображення усіх господарських операцій на рахунках бухгалтерського обліку та регістрах управлінського обліку, відповідно до облікової політики компанії (каса, банк, підзвіт, оприбуткування запасів та своєчасне їх списання на виробництво для формування собівартості продукції, облік основних засобів (оприбуткування (в т.ч. імпорт), модернізація, списання, амортизація, реалізація), облік поточних та довгострокових біологічних активів, облік розрахунків по заробітній платі (відпускні, лікарняні, виконавчі листи), контроль дебіторської та кредиторської заборгованості, облік ПДВ та інших податків, облік розрахунків з пайщиками, оприбуткування готової продукції та її реалізація, інвентаризація).
Контроль формування собівартості продукції рослинництва, тваринництва, послуг.
Участь у переході на 1С 8.3 УСХП, автоматизації та оптимізації процесів бухгалтерського, управлінського обліку, постановка тех.завдань програмістам.
Налаштування програми: бази розподілу загальновиробничих витрат, способи розподілу витрат на випуск продукції, розподіл витрат по переділам (зустрічний випуск) та ін.
Підготовка 1С до закриття періоду: групове проведення документів, перепроведення по партіям, усунення помилок при розрахунку собівартості.
Формування статистичної, податкової звітності до контролюючих органів (21-заг, 24- сг, 29-сг, 50-сг, 1-ДФ, звіт по ЄСВ, податкова декларація з ПДВ, оренди землі, єдиний податок 4 група та ін.)
Формування бюджету, управлінського балансу та звіту про фінансові результати діяльності, звіту про рух грошових коштів для власників компанії. ФР, Баланс, ДДС,Бізнес-планування, інша фінансова та управлінська звітність.

Додаткова освіта та сертифікати

курси ораторського мистецтва

6 місяців

Знання і навички

MS Office Користувач ПК M.E.Doc 1 С 8.3 УТП, 1 С 8.3 Облік у СГ

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: