Резюме від 10 вересня 2022

Юрій

Комірник, комплектувальник на склад, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Комірник, працівник складу, охоронець, журналіст

з 02.2002 по 04.2022 (20 років 2 місяці)
охорона торгівельного центру "Львів", сайт "Волонтерська хвиля", компанії "Галкат", "Світбуд", Львів (Журналістика, охорона, комплектувальник на складі)

З лютого 2002 року по квітень 2022 року працював у різних напрямках журналістики: журналіст газет "Міліцейський кур'єр" та "Тиждень і люди", редактор сайту новин. За цей час видав дві власні книги, одна з яких - про війну на Донбасі. Займався волонтерською діяльністю на підтримку військових. Є відзнаки за творчу та літературну діяльність.
З грудня 2017 року неофіційно, а з жовтня 2018 року офіційно працював в охороні громадського порядку торгівельного центру "Львів", де здійснювали охорону ГП на чотирьох поверхах ТЦ, службовому приміщенні та підземному паркінгу. Виконував також обов'язки старшого зміни під час відсутності керівників та залишався на нічне чергування у службовому приміщенні.
З серпня 2020 року і до червня 2021 року включно працював комірником-комплеутувальником електричних кабелів на складі ПП "Галкат", де підбирав бухти з кабелями за накладними, палетував та вантажив товар. Ознайомлений з роботою сканера (термінала) кількох типів.
З серпня 2021 року до травня 2022 року офіційно працював комплектувальником, комірником на складі електричних виробів (лампочки, розетки, вимикачі, світильники, подовжувачі та інше) в компанії "Світбуд", де підбирав товар за накладними, пакував та завантажував товар в автомобілі.
Володію навичками роботи на персональному комп'ютері, ноутбуці, сканері. Володію роклею, а також рулькою для пакування. Досвід роботи у сфері комплектування - півтора року. Вмію користуватися дрелькою та перфоратором (не дуже професійно).

Сімейний стан - одружений, виховуємо дворічного сина.
Алкоголем не зловживаю, дисциплінований та сумлінний

Освіта

Львівський національний університет імені Івана Франка

Журналістика, Львів
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання і навички

Робота зі сканером Робота з POS-терміналом Цифрова грамотність Робота комірником та комплектувальнико кабелів та електровиробів Охорона громадського порядку в торгівельному центрі

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Відповідальний, чесний, дисциплінований, добросовісний, комунікабельний.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: