Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Виктор

Консультант з безпеки вкладення інвестицій, надійності партнерів, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
63 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер, зам по фінансам, генеральний директор

з 12.1998 по 12.2013 (15 років)
Залізничний райгастрономторг, міністерство торгівлі України,комерційні структури. АОЗТ "Інтергаз", ДК "Газ України", то інші, Київ (консалтинг, торгівля)

виведення підприємств з банкротства, створення безпеки роботи підприємств, та інше.

приватна особа

з 12.1988 по 01.2013 (24 роки 1 місяць)
Приватна особа

Освіта

Торгівельно-економічний інститут, Навчання по експерименту від міністерства торгівлі України.

Бух.облік і аналіз господаської діяльності підприємства, Київ
Вища, з 1982 по 1986 (4 роки)

Експериментальне навчання для вищої керівної ланки міністерства торгівлі України. Теорія поєднувалась з призначеними посадами. Особлива увага надавалась: економіці, управлінню, роботі підприємств в ринкових умовах, юристпруденції.

Знання і навички

Пользователь ПК Подготовка и обучение управленческих кадров Работы с большим количеством людей Работа с проблемными активами, кризис менеджмент Робота з проблемними активами, кризисменеджмент,

Додаткова інформація

Досвід роботи:
- керівником - більше 9-ти років;
- фінансовим директором - 4-роки;
- головним бухгалтером -10 -років;
- апаратна робота - головний фахівець міністерства торгівлі Української РСР - 1 рік;
- аудитором - 1,5 роки;
- кризовим менеджером з 1989 року. Паралельно з основною роботою, на підставі примінення адміністратино-управлінського менеджменту виводив підприємства з банкрутства, робота з проблемними активами або боржниками не застосовуючи бандитсько-репресивних методів.
Підтвердження цьому є:
- розроблена мною Програма - '' Погашення боргів підприємствами України перед НАК ''Нафтогаз України'' - працює з 2003 року до цих пір (підтвердження є);
- розроблена мною і частково впроваджена Програма ''Шляхи розвитку Компанії НАК ''Нафтогаз України'' і її підприємств в 2005- році.
- Великий досвід роботи керівної і апаратної роботи, роботи з великими об'ємами інформації, організація економічної і фінансової безпеки роботи підприємств (з1989р), а при не стабільній економіці країни(з 1991року), при цьому мої методи роботи співпадають з методом VcKinsey;
- Досвід запобігання фінансових втрат при підписанні договорів.
-Досвід роботи по визначенню платіжної спроможності підприємств і повернення позичених коштів;
- Створення системної роботи підприємства для погашення боргів.
- Нестандартні визначення фінансового стану підприємства для вкладення інвестицій, надання кредитів - офіціальний аудит не всі має можливості визначити і виявити, адже він провіряє документи і ним керують правила проведення аудиту по документам.
- Зовнішньо-економічна діяльність, організація роботи з ''0'', робота з державними службами;
- організація роботи і захист підприємства від перевіряючих(на законних підставах не допускати їх до не потрібної інформації і зривати їх перевірку, при тому не даючи приводу для їх невдоволення);
- підготовка керівників підприємства до самостійної діяльності;
- оптимізація бізнес процесів роботи підприємства.
Проводив аудит республіканських фірм; був третєйським суддею між респуьліканськими фірмами; контролював використання великих державних коштів, обласними управліннями торгівлі України; розробляв проекти нормативних документів для затвердження в Кабміні Української РСР; аналізував доцільність прийняття нових нормативних документів ініційованих підвідомчими управліннями торгівлі; аналізував доцільність використання нових технічних розробок для роботи торгових підприємств; проводив розслідування розтрат товарно-матеріальних цінностей, недостач, виявляв причини і розробляв заходи при яких було не вигідно приносити вред підприємству.
В практичній діяльності приміняв систему роботи, яка випереджала час і законодавство країни від 1-го - 2-х років до 10 - 20 років.
26 квітня 2022 року, завдяки моєму провокаційному листу-зверненню до радника Арестовича, був прийнятий закон України про мати.
Особисті якості: аналітичний склад ума, великий рівень віповідальності, пунктуальність, уміння робить самостійно і в команді, емоційно врівноважений, постійне самовдосконалення, позитивне відношення до чужого досвіду та використання його на своємі підприємстві, уміння тверезо оцінювати противника і конкурента, уміння самостійно приймати рішення, системний підхід по всим питанням, чесність та порядність.
Нагороджений:
Орденом "Св. Миколая" за досягнення в роботі підприємства;
Відмовився: від нагородження: Орденом "СВ.Андрія Первозванного" і ще якогось міжнародного ордену
та міжнародної нагороди "Брильянтового Орла" в 2012р;
Розробив семінари, аналогів не має в Україні і за її межами: для населення, студентів, малого і середнього бізнесу -" Як брати кредити, щоб була можливість їх повернути";
- "Робота підприємств в ринковій системі економіки".
у 2021р. розробив для студентів ВУЗів лекції на підставі практичного досвіду - ''Менеджер'' його суть та навики примінення цих знань на практиці''.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: