Резюме від 29 листопада 2021 PRO

Oleksandr

Помічник юриста, Paralegal

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Дистанційно, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Практикант в суді

з 01.2021 по 03.2021 (2 місяці)
Північно-західний апеляційний господарський суд, Рівне (Орган судової влади, що вирішує спори стосовно господарських правовідносин.)

Ознайомився з програмою «Easy Con», яка допомагає у фіксуванні судового процесу. Допомагав секретарю судового засідання в формуванні матеріалів справи. Аналізував судову практику Верховного Суду, що розміщена в ЄДРСР. Ознайомлювався з програмами Precedent 2 та Ліга:Закон, які допомагають у здійсненні ефективного судочинства. Був присутнім на ознайомленні з матеріалами справи за клопотанням cторони. Аналізував проекти судових рішень, які пов’язані з розглядом конкретних справ (більше корпоративні, земельні спори, без банкрутства). Допомагав секретарю судового засідання в відправці поштою процесуальних документів та кореспонденції.

Освіта

Institute of Law. National University Ostroh Academy

Lawyer, Острог
Вища, з 2017 по 2021 (4 роки)

Інститут права ім. Іоанникія Малиновського, що є структурною одиницею Острозької академії по праву вважається однією з потужних правничних шкіл, що знаходиться на території України. Ця освіта допомагає студентам опанувати фундаментальні знання в теорії держави й права, бути конкурентоспроможним в галузях як публічного, так і приватного права.

Додаткова освіта та сертифікати

Online Law School. Назва курсу: "Юрист практик"

3 місяці

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання і навички

Користувач ПК Складання процесуальних документів Аналіз рішень ЄСПЛ Робота з державними реєстрами Аналіз судової практики. Аналіз справ в ЄДРСР

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Під час навчання в Острозькій академії протягом двох років я був керівником студентського радіо "Острадіо". Був членом студентського самоврядування. Активний і цілеспрямований на успішний результат. Добре володію англійською розмовною і російською мовами. Вивчав курс юридичної англійської мови. Швидко налаштовуюсь на роботу в новому колективі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: