Резюме від 27 квітня 2024 PRO

Анастасія

Косметолог-естетист, 25 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Косметолог

з 03.2018 по нині (6 років 1 місяць)
Салон Твій косметолог,Moar,Приватний кабінет, Львів (Краса, фітнес, спорт)

Надання послуг косметолога, діагностика і підбір домашнього догляду, а також консультація та лікування акне, робота з пігментацією, пост акне, рубців, сухістю, лущенням.

Освіта

Монада

Лікувальна справа, Львів
Середня спеціальна, з 2022 по 2025 (3 роки)

Університет імені Івана Франка

Педагогічний, Львів
Вища, з 2016 по 2020 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Дермавіта, Роял клуб,

2020 по 3 місяці

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Я косметолог-естетист, мій досвід в цій сфері 5 років, надаю такі послуги: консультація,чистки, пілінги,карбоксітерапія,догляди на популярних брендах, апаратна методика, масаж обличчя,робота з акне, мезотерапія, біоревіталізація, відкрита до навчання нових методик, також займаюсь підбором і продажем косметики на котрій працюю ( роблю на цьому великий акцент, адже я за систематичність і вважаю, що в роботі зі шкірою домашній,якісний догляд-це одна з основних складових для досягнення бажаних результатів)є певна клієнська база, веду блог в Instagram, рекламуючи послуги, косметику і салон в котрому планую працювати. Віддана своїй професії сповна! Систематично відвідую навчання, семінари. Здобула 2 дипломи, що засвідчують мою професію.Працюю на результат!Маю багато робіт «до/після», які засвідчують мою кваліфікацію)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: