Резюме від 24 квітня 2024

Володимир

Директор елеватора

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Миколаїв
Готовий працювати:
Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Київ, Львів, Одеса, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор елеваторного напрямку

з 10.2023 по нині (6 місяців)
ТОВ "Козельщинський КЗ", Полтава (Сільське господарство, агробізнес)

ТОВ «Козельщинський КЗ» та елеватор ПОСП «Відродження». Агрохолдінг має земельний банк 17.5тис. га. Елеваторний бізнес має три дільниці та працює тільки на власному зерні. Сумірна потужність зберігання становить 130 тис.т.
Дільниця №1: Ємкість одночасного зберігання 90 тис.т. Металеві силоси ( 8 шт. по 10 тис.т.; 3 шт. по 3 тис.т.; і два хопера по 1 тис.т.). Виробник JSA США. Зерносушарка JSA баштового типу. Транспортне обладнання також JSA продуктивністю 150т/год.
Дільниця №2: Ємкість одночасного зберігання 15 тис. т. (Бетонний соговий елеватор на 12 тис.т. та бетонний силосний корпус на 3 тис.т.).
Дільниця №3: ХПП. Ємкість одночасного зберігання 25 тис. т. (Підлогові склади для зберігання – 9 шт.)
(Приймання, зберігання, очищення, сушіння, відвантаження зернових та олійних культур на автомобільний та залізничний транспорт).
Кількість підлеглих працівників – 80 осіб.
Організація роботи елеваторів. Організація та управління процесами виробництва, адаптація підприємства до нових вимог, бюджетування та дотримання забезпечення фінансово-економічних показників підприємства. Контроль за якістю підбору робочого персоналу та ІТР працівників. Забезпечення безперебійного приймання, доведення до базисних кондицій, зберігання і відвантаження зернових та олійних культур. Організація та контроль трудового процесу на підприємстві. Дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку. Контроль проведення модернізації технологічного обладнання, а також проведення ремонту зернових складів. Моніторинг ринку закупівельних цін. Співпраця з органами місцевого самоврядування, державної влади, контролюючими та правоохоронними органами. Контроль діючої групи з впровадження системи харчової безпечності на підприємстві (НАССР).

Головний інженер елеваторного бізнесу

з 12.2022 по 10.2023 (10 місяців)
ТОВ "Агропродсервіс інвест", Тернопіль (Сільське господарство, агробізнес)

Елеватор працює тільки з власним зерном. Підлогові склади. (Вирощування, зберігання, очищення, сушіння, відвантаження зернових та олійних культур на автомобільний та залізничний транспорт).
Посадові обов'язки та діяльність:
Організація та контроль трудового процесу на підприємстві. Контроль за дотриманням правил і норм внутрішнього трудового розпорядку. Контроль за функціонування системи охорони праці на підприємстві. Організація здійснення матеріально-технічного забезпечення підприємства. Організація здійснення контролю якості при сушінні та очищенні зернових та олійних культур. Співпраця з органами місцевого самоврядування, державної влади, контролюючими та правоохоронними органами. Проведення модернізації технологічного обладнання та проведення ремонтів підлогових складів для зберігання зернових та олійних культур.
Проведення переговорів по придбанню нового та реалізації старого елеваторного та с/г обладнання. Являюсь в складі робочої групи з впровадження системи харчової безпечності на підприємстві (НАССР). Координація робіт з питань метрологічного забезпечення (повірка обладнання), механіко-енергетичне обслуговування виробництва. Контроль за дотриманням правил Пожежної та техногенної безпеки, функціонування цивільного захисту на підприємстві.

Директор елеватора

з 08.2021 по 08.2022 (1 рік)
ТОВ "ОССОЙО ЮГ", Белгород-Днестровский (Сільське господарство, агробізнес)

ТОВ «ОССОЙО ЮГ», що входить в склад агрохолдінгу ТОВ «ОССОЙО». Елеватор працює тільки на давальницькому зерні. (Закупка та зберігання). Дві дільниці: Ємкість одночасного зберігання першої- 45тис. т. Другої 20 тис. т. Бетонні силоси та підлогові склади.
(Приймання, зберігання, очищення, сушіння, відвантаження зернових та олійних культур на автомобільний та залізничний транспорт).
Організація роботи елеватора. Підбір нових співробітників. Забезпечення приймання, доведення до базисних кондицій, зберігання і відвантаження зернових та олійних культур.
Організація та контроль трудового процесу на підприємстві. Дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку. Функціонування системи охорони праці на підприємстві. Проведення переговорів з сільгосптоваровиробниками та посередниками, укладення договорів складського зберігання та на закупівлі зернових та олійних культур. Контроль за виконанням підписаних договорів. Контроль виробничо технологічної лабораторії при закупівлі зернових та олійних культур. Моніторинг ринку закупівельних цін. Розроблення та підрахунок тарифів. Формування бюджету на наступний рік. Контроль та підрахунок автомобільної логістики при перевезенні с/г продукції.Співпраця з органами місцевого самоврядування, державної влади, контролюючими та правоохоронними органами.
Контроль групи з впровадження системи харчової безпечності на підприємстві (НАССР). Визначення політики підприємства i напрямки технічного розвитку в умовах ринкової економіки, шляхи реконструкції i технічного переозброєння діючого виробництва.

Заступник директора, головний інженер філії "Зеленодольська" ТОВ СП "НІБУЛОН"

з 01.2020 по 04.2021 (1 рік 3 місяці)
ТОВ СП "НІБУЛОН", Николаев (Сільське господарство, агробізнес)

Придбання земельної ділянки під будівництво елеватора, зміна їх цільового призначення та оформлення державних актів на право власності. Реєстрація філії. Будівництво нового елеватора, та здійснення технічного нагляду за дотриманням проектної документації при будівництві. Здача готового об’єкта в експлуатацію. Реєстрація об’єкта в БТІ. Організація роботи елеватора починаючи з підбору нових працівників. Забезпечення приймання, доведення до базисних кондицій, зберігання і відвантаження зернових та олійних культур.

Організація та контроль трудового процесу на підприємстві. Дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку. Функціонування системи охорони праці на підприємстві. Проведення переговорів з сільгосптоваровиробниками та посередниками, укладення договорів на закупівлі зернових та олійних культур. Контроль за виконанням підписаних договорів. Контроль якості при закупівлі зернових та олійних культур. Моніторинг ринку закупівельних цін. Співпраця філії з органами місцевого самоврядування, державної влади, контролюючими та правоохоронними органами. Керівник групи з впровадження системи харчової безпечності на підприємстві (НАССР).
Координація робіт з питань метрологічного забезпечення (повірка лабораторної та ваговимірювальної техніки), механіко-енергетичного обслуговування виробництва, стандартизації i сертифікації продукції.
Дотримання правил Пожежної та техногенної безпеки, функціонування цивільного захисту на підприємстві. Своєчасне проведення атестації робочих місць, видачу спецодягу, спецвзуття та інших ЗІЗ. Визначення політики підприємства i напрямки технічного розвитку в умовах ринкової економіки, шляхи реконструкції i технічного переозброєння діючого виробництва.
Планування матеріального бютжету на наступний маркетинговий рік.

Заступник директора, головний інженер філії "Решетилівська" ТОВ СП "НІБУЛОН"

з 12.2015 по 01.2020 (4 роки 1 місяць)
ТОВ СП "НІБУЛОН", Решетилівка (Сільське господарство, агробізнес)

Організація та контроль трудового процесу на підприємстві. Дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку. Функціонування системи охорони праці на підприємстві. Проведення переговорів з сільгосптоваровиробниками та посередниками, укладення договорів на закупівлі зернових та олійних культур. Контроль за виконанням підписаних договорів. Контроль якості при закупівлі зернових та олійних культур. Моніторинг ринку закупівельних цін. Співпраця філії з органами місцевого самоврядування, державної влади, контролюючими та правоохоронними органами.
Керівник групи з впровадження системи харчової безпечності на підприємстві (НАССР).
Координація робіт з питань метрологічного забезпечення (повірка лабораторної та ваговимірювальної техніки), механіко-енергетичного обслуговування виробництва, стандартизації i сертифікації продукції.
Дотримання правил Пожежної та техногенної безпеки, функціонування цивільного захисту на підприємстві. Своєчасне проведення атестації робочих місць, видачу спецодягу, спецвзуття та інших ЗІЗ. Визначення політики підприємства i напрямки технічного розвитку в умовах ринкової економіки, шляхи реконструкції i технічного переозброєння діючого виробництва.

Інженер-механік філії "Решетилівська" ТОВ СП "НІБУЛОН"

з 07.2014 по 12.2015 (1 рік 5 місяців)
ТОВ СП "НІБУЛОН", Решетилівка (Сільське господарство, агробізнес)

Забезпечує безперебійну експлуатацію та надійну роботу технологічного обладнання.
Організує розробку планів огляду, випробувань та профілактичних ремонтів устаткування, затверджує ці плани і контролює їх виконання, забезпечує технічну підготовку виробництва.
Організує роботу з обліку наявності та руху устаткування, складання і оформлення технічної та звітної документації.
Бере участь у роботі комісій з приймання в експлуатацію об’єктів і змонтованого устаткування. Бере участь в організації обліку та зберігання запасних частин.
Організує міжремонтне обслуговування, своєчасний та якісний ремонт і модернізацію устаткування, роботу з підвищення його надійності та довговічності.
Контроль за якістю робіт з монтажу устаткування, раціональними витратами коштів на капітальний ремонт, за правильністю зберігання устаткування на складах, внесенням змін у паспорти устаткування. Додержання правил і норм з охорони праці під час проведення ремонтних робіт.

Апаратник оброблення зерна V-го. розряду

з 09.2013 по 06.2014 (9 місяців)
ПРаТ Полтавське ХПП Трикратська дільниця (КЕРНЕЛ), Вознесенськ (Сільське господарство, агробізнес)

Відповідальний за проведення сушіння зернових та
олійних культур на зерносушарці ДСП-50 та ДСП-32. Проведення технічного обслуговування зерносушарок.

Апаратник оброблення зерна ІV-го. розряду

з 07.2013 по 09.2013 (2 місяці)
ПРаТ Полтавське ХПП Трикратська дільниця (КЕРНЕЛ), Вознесенськ (Сільське господарство, агробізнес)

Відповідальний за проведення розвантаження автотранспорту на автомобілерозвантажувачі УРАГ. Проведення завантаження автотранспорту. Експлуатація технологічного обладнання. Робота на ковшово-шнековому навантажувачі Р6-КШП-6., зернометальній машині ЗМ-60 та ЗМ-90. Очищення зернових та олійних культур (сепаратори БСХ-100 та БСХ-200) Проведення ремонтів технологічного обладнання.

Освіта

Херсонський національний аграрно-економічний університет

Біолого-технологічний факультет, Кропивницький
Вища, з 2023 по 2025 (2 роки)

Спеціальність «Харчові технології».

Миколаївський національний аграрний університет

Факульнет інженерно-енергетичний, Николаев
Вища, з 2006 по 2013 (7 років)

Диплом магістра. Технічний сервіс АПК. Квалфікація - Інженер-дослідник з механізації сільського господарства.

Знання і навички

- Законодавчі та нормативно правові акти Які визначають напрям - Порядок укладення Виконання господарських i фінансових догов - Бачення перспектив технічного та фінансово-економічного стану

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Вiдповiдальний, цiлеспрямований, активний, комунiкабельний, нацiлений на результат.
Знання:
-Законодавчі та нормативно правові акти, які визначають напрям розвитку відповідної галузі виробництва та фінансово-економічної діяльності підприємства;
-Особливості структури підприємства;
-Сучасні засоби обчислювальної техніки, комунікацій та зв'язку – користування;
-Накази, розпорядження, постанови та інші нормативно-правові документи з організації роботи підприємства;
-Законодавчі та інші нормативно-правові акти, що регламентують виробничо-господарську та фінансово-економічну діяльність підприємства;
-Організаційно-розпорядчі та нормативні документи для роботи підприємства;
-Технології зберігання, очищення та сушіння зернових та олійних культур;
-Порядок укладення, виконання господарських i фінансових договорів;
-Порядок приймання і відвантаження вантажів;
-Умови перевезення і зберігання вантажів;
-Нормативи простою рухомого складу під вантажно розвантажувальними операціями;
Вміння та професійні навички:
-Бачення перспектив технічного та фінансово-економічного стану підприємства;
-Вміння використовувати виробничі потужності підприємства;
-Організація фінансової роботи на підприємстві, матеріально-технічного забезпечення, транспортного обслуговування та збуту продукції;
-Підбір та адаптація працівників;
-Організація та контроль вантажно-розвантажувальних робіт;
-Планування, організація та контроль ефективної та безперебійної роботи всіх служб елеваторного та складського господарства;
-Управління бізнес-процесами з приймання, доробки, зберігання та відвантаження зернових та олійних культур;
-Ефективне використання техніки при організації транспортної та складської логістики;
-Планування та проведення заходів щодо ремонту технологічного та електро-технічного обладнання елеватора;
-Контроль ведення звітностей з приймання, доробки, зберігання та відвантаження зернових та олійнихкультур;
-Контроль за порядоком укладення і виконання господарських і фінансових договорів підприємства;
-Контроль за виконанням плану по закупкам зернових і олійних культур;
-Контроль за якістю пошуку і підбору персоналу для виробництра та ІТР служб;
-Проведення переговорів з постачальниками;
-Пошук нових потенційних партнерів;
-Контроль за обліком кількості та якісними показниками зернових і олійних культур;
-Аналіз ринку, моніторинг цін конкурентів;
-Контроль відвантажень елеватора автомобільним, залізничним транспортом;
-Контроль наявності всіх первинних документів щодо закупівлі зернових, олійних культур;
-Вміння вести переговори з контрагентами сільгосптоваровиробниками та посередниками.
-Вміння та технічні навички, по організації ремонту, монтажу, та експлуатації закордонного та вітчизняного елеваторного обладнання, силосів для зберігання зерна. підлогових та бетонних складів.

-V група з електробезпеки.
-Проходив навчання в експертно-технічних центрах та здобув посвідчення по нормативно-правовим актам:
НПАОП 0.00-1.62-12. Правила охорони праці на автомобільному транспорті.
НПАОП 0.00-1.75-15 Правила охорони праці під час вантажно-розвантажувальних робіт.
НПАОП 0.00-1.76-15 Правила безпеки систем газопостачання.
НПАОП 0.00-1.15-07. Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті.
НПАОП 01.0-1.02-18 Правила охорони праці у сільськогосподарському виробництві.
НПАОП 0.00-1.81-18. Правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском.
НПАОП 40.1-1.21-98 (ДНАОП 0.00-1.21-98) Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів.
НПАОП 0.00-1.71-13. Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями.
НПАОП 0.00-1.80-18 ПРАВИЛА охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання.
НПАОП 0.00-1.83-18 Правила охорони праці під час експлуатації навантажувачів.
НПАОП 15.0-1.01-17 Правила охорони праці для працівників, зайнятих на роботах зі зберігання та переробки зерна.
НПАОП 01.41-1.01-01 Правила охорони праці під час технічного обслуговування та ремонту машин і обладнання сільськогосподарського виробництва.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: