Резюме від 10 травня 2024

Марина

Директор ресторана, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор ресторану

з 01.2024 по 02.2024 (1 місяць)
Gallerist, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск таргетування, та контекстної реклами . Аналіз меню , пропозиції стосовно наповнення меню . Планування та оформлення замовлень на продукцію потрібну для безперебійної роботи закладу.

Директор ресторану

з 10.2023 по 01.2024 (3 місяці)
Мамай, Буча (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану з нуля. Підбір декору, пошиття форми , затвердження та закупка посуду , інвентарю для роботи ресторану.
Підбір, навчання та адаптація працівників ресторану. Створення меню та ціноутворення. Успішний запуск ресторану. Планування та контроль фінансових показників. Проведення святкувань та створення атмосфери для Гостей .

Директор ресторана

з 09.2019 по 02.2020 (5 місяців)
Pastateca, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Збільшення товарообігу на 30% щоденно. Підвищення рівня обслуговування персоналу ресторану. Поліпшення технічного стану устаткування. Підвищення середнього чека.

Директор ресторана

з 10.2016 по 12.2018 (2 роки 2 місяці)
Celentano Ristorante, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Планирование бюджета ресторана. Ведение бухгалтерского учета . Регистрация новых ООО и ФЛП для работы ресторана . Коммуникации с контролирующими органами.
Привлечение новых гостей ресторана. Увеличение товарооборота на 40%. Повышение уровня сервиса в ресторане .
Успешный запуск ещё одного ресторана сети с нуля.

Директор ресторана Руккола

з 03.2015 по 08.2016 (1 рік 5 місяців)
FM Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досягнення поставленої мети від керівництва компанії протягом усього часу роботи в компанії. Зниження % собівартості. Навчання персоналу та поліпшення сервісу. Створення додаткових сервісів для гостей (дитяча зона).
Контроль за веденням бюджетів мережі ресторанів FM Group ( 17 ресторанів ) . Зведення та подання звітності до центрального офісу.

Директор ресторана

з 06.2014 по 03.2015 (9 місяців)
FM Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану «Жадний Лось» з нуля. Підбір та навчання персоналу. Оформлення інтер'єру ресторану. Складання стандартів роботи персоналу. Планування та виконання показників бюджету.

Заместитель директора

з 04.2013 по 06.2014 (1 рік 2 місяці)
FM Group, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання персоналу 2 ресторанів (комбо зам.директор). Складання бюджетів ресторанів. Контроль за виконанням показників бюджету. Контроль за якістю продукції. Складання та проведення тренінгів для співробітників.

Освіта

КРОПИВНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПРИВАТНОГО ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "УНІВЕРСИТЕТ СУЧАСНИХ ЗНАНЬ"

Економіка підприємств, Кропивницький
Вища, з 2009 по 2014 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Семінар Управління рестораном

2015 рік , семінар 2 денний

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint Фінансове планування Тренінги для працівників Впевненість Стресостійкість Аналіз продажу Налаштування контекстної реклами Налаштування таргетованої реклами

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Німецька — початковий
  • Російська — вільно

Інвалідність

Третя група.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: