Резюме від 10 червня 2024 PRO

Романа

Обліковець, бухгалтер (ресторан)

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Економіст ресторану

з 04.2023 по нині (1 рік 2 місяці)
Піца Челентано, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• ведення первинної документації і списань в системі Profit;
• робота з технологічними картами;
• аналіз інвентаризацій;
• ведення каси в 1С

Бухгалтер ресторану

з 01.2023 по нині (1 рік 5 місяців)
Tokyo Sushi Ball (Львів та Івано-Франківськ); Вабі Сабі Матча Кафе, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• ведення двох ФОП (офіційна податкова звітність, кадровий облік)
• налаштування та робота з пРРО
• розрахунки з постачальниками та іншими контрагентами
• ведення первинної документації, списань, технологічних карт
• аналіз інвентаризацій
• робота в системі Syrve

Керівник ресторану

з 05.2022 по 12.2022 (7 місяців)
Кентавр, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• контроль за дотриманням стандартів мережі;
• робота з персоналом;
• контроль за веденням касової дисципліни;
• проведення та аналіз інвентаризацій;
• спілкування з гостями задля отримання зворотнього зв'язку.

Причина зміни місця праці:
тимчасове припинення роботи ресторану в зв'язку з реконструкцією.

Керівник ресторану

з 08.2021 по 03.2022 (7 місяців)
Baza Smart Hotel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

• фінансове планування;
• підбір персоналу;
• ведення первинної бухгалтерії в 1С УТП;
• проведення інвентаризацій;
• формування і прорахунок меню для комплексного харчування груп, а також для масштабних подій;
• контроль за списаннями та контроль собівартостей і націнки;
• впровадження сезонних меню;
• співпраця з постачальниками.

Причина звільнення: виїзд за кордон у зв'язку з війною.

Керівник ресторану

з 01.2021 по 08.2021 (7 місяців)
Япона Хата, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• відкриття нового проекту мережі під назвою "Asia Star"
• створення нового барного меню для всієї мережі
• підбір персоналу
• замовлення товару і забезпечення закладу всім необхідним
• фінансове планування
• ведення внутрішньої бухгалтерії в програмі IIKO (накладні, каса, проведення інвентаризацій, нарахування заробітньої плати)
• відрядження та впровадження стандартів мережі в регіонах (Дніпро, Харків)

Причина зміни місця праці: дострокове розірвання договору оренди закладу

Проектний менеджер, керівник

з 10.2019 по 01.2021 (1 рік 3 місяці)
Коктейль бар "Колишня"; паб "Санаторій "Ластівка "", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• створення обох закладів з нуля (власна справа)
• робота з персоналом (підбір, адаптація, мотивація, звільнення)
• робота з підрядниками, постачальниками
• створення меню в кооперації з бар-менеджером та шеф-кухарем
• ведення всієї внутрішньої бухгалтерії в програмі IIKO (первинна документація, проплати, проведення інвентаризацій, нарахування заробітньої плати)
• формування звітності і бюджету
• забезпечення закладів всім необхідним
• контроль всієї маркетингової діяльності (візуал, тексти, неймінг)

Причина зміни місця праці: продаж частки партнеру у зв'язку з складною фінансовою ситуацією внаслідок локдауну

HR менеджер

з 05.2019 по 10.2019 (5 місяців)
Мережа покарань "Живий Хліб", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• підбір персоналу на всю мережу
• створення бази кандидатів
• адаптація і мотивація персоналу

Причина зміни місця праці: відкриття власної справи

HR менеджер

з 06.2018 по 04.2019 (10 місяців)
Мережа ресторанів "Корки та Крихти", "Delicateka", "Kazzka", "Punkt", "Ґвара", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• повний цикл підбору персоналу всіх рівнів (масовий рекрутинг)
• первинна адаптація працівників
• мотивація персоналу
• аналіз ринку праці (ресторанний бізнес)
• написання та впровадження посадових інструкцій та іншої внутрішньої документації
• нарахування заробітної плати усім працівникам
• офіційне оформлення працівників (в співпраці з бухгалтером)
• підбір команди для запуску нового закладу (штат 40 працівників)

Причина зміни місця праці: різнились вектори і погляди на стратегію управління персоналом з керівником мережі

Асистент HR директора (практика на період навчання в "HR кав'ярні")

з 03.2018 по 06.2018 (3 місяці)
ІСТ-Захід, Львів (Транспорт, логістика)

• пошук кандидатів за допомогою JOB-сайтів
• проведення первинних телефонних співбесід
• написання та розміщення вакансій

Помічник керівника

з 03.2017 по 04.2018 (1 рік 1 місяць)
Royal Holiday, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• постійна письмова та усна комунікація з підрядниками
• укомплектування готелю та закупівля всього необхідного
• формування, погодження, проплата рахунків
• активна участь в організації заходів (конференції, Новий Рік)
• розробка рекламної продукції за участі дизайнерів
• написання контенту і наповнення сайту

Причина звільнення: написання магістерської роботи та навчання на курсах менеджерів з персоналу

Оператор call-центру

з 09.2016 по 01.2017 (4 місяці)
Vodafone Україна, Львів (Телекомунікації, зв'язок)

• консультація абонентів (вхідна лінія)
• робота з конфліктами

Причина звільнення: сесія в університеті

Піаністка ресторану

з 12.2012 по 12.2018 (6 років)
Готель "Nobilis", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ЛНМА ім. М.Лисенка

Музичне мистецтво, фортепіано, Львів
Вища, з 2012 по 2017 (5 років)

Університет банківської справи

Фінанси, банківська справа та страхування, Львів
Вища, з 2012 по 2018 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Школа івент-менеджерів "Create Event School"

2017

Школа HR-менеджерів "HR-кав'ярня"

2018

Borysov Academy, інтенсив на тему: "Як відкрити та успішно керувати кафе/баром/рестораном"

2019

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: