Іван
Шеф-повар, 80 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 37 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/7273420/
Досвід роботи
Шеф кухар
з 11.2024 по нині
(9 місяців)
Готельний комплекс «ПАНОРАМА Східниця», Східниця (Готельно-ресторанний бізнес)
- Підбір та проектування обладнання
- Впровадження НАССР
- Підбір та навчання персоналу
- Створення меню та калькуляційних карт
- Запуск готелю в тестовому режимі
Бренд-шеф
з 11.2023 по 08.2024
(9 місяців)
готель "Міраж" Буковель, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка концепту
- Розробка меню
- Підбір та навчання персоналу
- Складання графіків ті ФОП
- Контроль за роботою кухні
- Контроль залишків
Шеф кухар/технолог
з 08.2023 по 11.2023
(3 місяці)
Мережа Doggeriz, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Запуск нових локацій з нуля
- Розробка меню
- складання технологічних та калькуляційних карток
- Підбір та навчання персоналу
- Складання графіків ті ФОП
- Контроль за роботою кухні
- Контроль залишків
Шеф кухар
з 11.2022 по 03.2023
(4 місяці)
Готель «Rest&ski», Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
- Запуск закладу з нуля
- Розробка меню
- Підбір та навчання персоналу
- Складання графіків ті ФОП
- Контроль за роботою кухні
- Контроль залишків
Executive chef
з 07.2021 по 10.2022
(1 рік 3 місяці)
ГРК «Biruza club”, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка меню
- Підбір та навчання персоналу
- Складання графіків ті ФОП
- Контроль за роботою кухні
- Контроль залишків
Шеф-повар
з 06.2021 по 07.2021
(1 місяць)
ресторация "Оливка", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка меню
- Підбір та навчання персоналу
- Складання графіків ті ФОП
- Контроль за роботою кухні
- Контроль залишків
Су-шеф
з 06.2020 по 03.2021
(9 місяців)
Ресторан "День и Ночь", Варшава (Гостинично-ресторанный бизнес)
-открытие заведения с нуля
-контроль процессов кухни
-помощь в разработке новых блюд
-контроль графиков и ФОТ
-ведение отчетной документации
-контроль остатков и заявок
-запуск доставки еды во время локдауна
-работа с агрегаторами (Bolt, UBER Eats)
Су-шеф
з 10.2019 по 05.2020
(7 місяців)
ресторан "Гуральский Бровар", Закопане (Гостинично-ресторанный бизнес)
-контроль процессов кухни
-помощь в разработке новых блюд
-контроль графиков и ФОТ
-ведение отчетной документации
-контроль остатков и заявок
Знання і навички
- Пользователь ПК
- MS Office
- Пользователь Internet
- 1С
- Adobe Photoshop
- САПР
- SAP ERP
- ERP
Знання мов
- Українська — вільно
- Польська — просунутий
Додаткова інформація
Член асоціації шеф-кухарів України
Бренд-амбасадор Abrikos, Hendi, Rational, Tork, Metro
Схожі кандидати
-
Бренд-шеф
Київ -
Шеф-кухар
80000 грн, Київ -
Шеф-кухар
Київ -
Су-шеф
Київ -
Шеф-кухар, завідувач виробництва
Київ -
Шеф-повар
50000 грн, Київ, Запоріжжя , ще 2 міста