Іван
Шеф-повар
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 35 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/7273420
Досвід роботи
Бренд-шеф
з 11.2023 по нині
(5 місяців)
готель "Міраж" Буковель, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка концепту
- Розробка меню
- Підбір та навчання персоналу
- Складання графіків ті ФОП
- Контроль за роботою кухні
- Контроль залишків
Шеф кухар/технолог
з 08.2023 по 11.2023
(3 місяці)
Мережа Doggeriz, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Запуск нових локацій з нуля
- Розробка меню
- складання технологічних та калькуляційних карток
- Підбір та навчання персоналу
- Складання графіків ті ФОП
- Контроль за роботою кухні
- Контроль залишків
Шеф кухар
з 11.2022 по 03.2023
(4 місяці)
Готель «Rest&ski», Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
- Запуск закладу з нуля
- Розробка меню
- Підбір та навчання персоналу
- Складання графіків ті ФОП
- Контроль за роботою кухні
- Контроль залишків
Executive chef
з 07.2021 по 10.2022
(1 рік 3 місяці)
ГРК «Biruza club”, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка меню
- Підбір та навчання персоналу
- Складання графіків ті ФОП
- Контроль за роботою кухні
- Контроль залишків
Шеф-повар
з 06.2021 по 07.2021
(1 місяць)
ресторация "Оливка", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
- Розробка меню
- Підбір та навчання персоналу
- Складання графіків ті ФОП
- Контроль за роботою кухні
- Контроль залишків
Су-шеф
з 06.2020 по 03.2021
(9 місяців)
Ресторан "День и Ночь", Варшава (Гостинично-ресторанный бизнес)
-открытие заведения с нуля
-контроль процессов кухни
-помощь в разработке новых блюд
-контроль графиков и ФОТ
-ведение отчетной документации
-контроль остатков и заявок
-запуск доставки еды во время локдауна
-работа с агрегаторами (Bolt, UBER Eats)
Су-шеф
з 10.2019 по 05.2020
(7 місяців)
ресторан "Гуральский Бровар", Закопане (Гостинично-ресторанный бизнес)
-контроль процессов кухни
-помощь в разработке новых блюд
-контроль графиков и ФОТ
-ведение отчетной документации
-контроль остатков и заявок
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Польська — просунутий
Додаткова інформація
Член асоціації шеф-кухарів України
Бренд-амбасадор Abrikos, Hendi, Rational, Tork, Metro
Схожі кандидати
Шеф-кухар
45000 грн, Київ
Шеф-кухар
40000 грн, Київ
Бренд-шеф
Київ, Львів, Одеса
Шеф-кухар
35000 грн, Київ
Шеф-повар
70000 грн, Київ, Дніпро
,
ще 6 міст
Шеф-повар
Київ