Резюме від 17 травня 2024

Руслана

Спеціаліст з продажів, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Дистанційно, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Word Володію даром переконання, вмію слухати і чути Ведення CRM

Знання мов

Російська — вільно

Інвалідність

Друга група.

Додаткова інформація

РУСЛАНА ДОБРИНСЬКА.
моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Освіта вища
2000 – 2004 рр. – Центральний інститут післядипломної педагогічної освіти АПН України, аспірантура. Теорія та історія педагогіки, спеціальність 13.01. – дидактика.
1994 – 1995 рр. – Тернопільський педагогічний інститут ім. В.Гнатюка. Практичний психолог.
1988 – 1993 рр. – Тернопільський педагогічний інститут ім. В Гнатюка. Вчитель російської та української мов і літератур.
Трудовий стаж
Грудень 2017 по сьогодні – менеджер Інтернет-магазину «Магазинчик-Позитивчик» https://sharfy.com.ua. Посадові обов’язки: робота по наповненню сайту товарами/опис товарів, SEO, організація і контроль продажу товарів, укладання угод із українськими виробниками щодо розміщення та продажу товарів, розробка і просування рекламних кампаній CPC і CPA, робота із клієнтами, робота із запереченнями, підвищення кількості замовлень. Маю акаунт і продаю в Google, на платформах Prom.ua, Bigl,ua, Viber. Знаю програми 1С маркетинг/клієнт, СRM, AIS.
Березень 2020 по сьогодні – страховий брокер. Посадові обов’язки: організація і контроль продажу страхових послуг в Тернопільській області, організація продажів, навчання та контроль продажів страхових агентів.
Квітень 2013 р. по березень 2020 – ТДВ СК Альфа-Гарант. Керівник управління організації продажу. Посадові обов’язки: організація і контроль продажу страхових послуг в Тернопільській області, підбір кадрів (наймання на роботу агентів, навчання, стажування), контроль за виконанням плану продажу, робота з корпоративними клієнтами, розроблення стратегії продажу страхових продуктів (рекламна кампанія, бізнес-пропозиції для кожного клієнта тощо).
Січень 2017 р. по серпень 2017 р. – дописувач-журналіст в Інтернет-часописі «Патріот Тернопілля». Обов’язки: написання статей на актуальні теми, створення сюжетів на основі відзнятих матеріалів, ведення рубрик «Історія краю», «Поради домашнього психолога», «Цікаво».
2009 р. – березень 2013 р. – ПрАТ «Страхова компанія «Провідна».
2012 – 2013 рр. – директор Центру продажу. Посадові обов’язки: організація і контроль продажу страхових послуг, робота з корпоративними клієнтами, розроблення стратегії продажу страхових продуктів (рекламна кампанія, бізнес0пропозиції для кожного клієнта тощо).
2008 – 2012 рр. – спеціаліст ІІ категорії. Посадові обов’язки: пошук та формування клієнтської бази, звітність і контроль платежів (виконання та перевиконання планів), підбір та навчання персоналу, формування команди контрагентів та контроль за їх роботою (оформлення страхових полісів, своєчасна проплата, звітність виконання декадних та місячних планів).
2008 р. – компанія-дистриб’ютор алкогольних напоїв «Аскор-Україна».
Керівник відділу продажів. Посадові обов’язки: організація, планування та контроль за продажем алкогольних напоїв на території м. Тернополя і Тернопільської області (в підпорядкуванні – керівник по м. Тернополю та Тернопільській області). Контроль відвантаження продукції, затвердження графіків та маршрутів транспортної служби, документообіг.
2007 р. – медіа корпорація РІА. Керівник департаменту реклами. Посадові обов’язки: управління і контроль прямого продажу реклами. За період роботи була слухачем 11-ти курсів-тренінгів з управління персоналом та двох міжнародних тренінгів МТР в. м. Києві з управління персоналом та згуртованості команди як наслідку підвищення рівнів продажі компанії.
2006 р. - Страхова компанія PZU Україна. Менеджер з прямого продажу (страхування життя та ризикове страхування). Посадові обов’язки: набір та навчання агентів з прямого продажу, управління і контроль прямого продажу.
1997 – 2006 рр. Інвестиційна компанія «МІСТ». Комерційний директор/ юрис-консульт. Посадові обов’язки: управління і контроль за розробкою і продажем інвестиційних проектів, робота з VIP-клієнтами, юридичне оформлення документів, представництво в суді в цивільних справах. 49 виграшних цивільних спорів (з 2002 року). В період з 1997 по 2000 рр. – дистанційна робота в компанії через Інтернет-ресурси.
2000 рр. – ТОВ «НВП». Менеджер з реклами. Посадові обов’язки: розміщення рекламної інформації про продукт, моніторинг та аналіз ринку збуту, контроль за продажем продукту.
1994 – 2000 рр. – Тернопільська школа-інтернат для дітей зі зниженим слухом. Сурдопсихолог.
1993 – 1994 рр. – ЗОШ № 23. Вчитель української мови та літератури.

Схожі кандидати

Менеджер з продажу
Дистанційно

Менеджер з продажу (retention)
45000 грн, Київ, Чернігів, Дистанційно

Менеджер з продажу
Дистанційно

Менеджер по продажам
Дистанційно

Менеджер з продажу
Дистанційно

Адміністратор салону, менеджер з продажів
Кам'янське, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: