Резюме від 6 травня 2024

Сергій

Менеджер з адміністративної діяльності

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Комунікабельність Управління командою Доброзичливість Ведення CRM Ведення документації

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Попов Сергій Олександрович
Дата народження: 16.08.1991
Київ / Львів
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)




Освіта
2009-2015 рр. – Національний університет «Львівська політехніка», магістр, факультет «Інженерного матеріалознавства», спеціальність «Інженер матеріалознавець».
Досвід роботи



•Проектний менеджер відділу комунікації мережі стоматологій «RIKOTA» (2024 – на даний момент )
Обовязки : Створення навчального центру для персоналу, управління ним. Розробка єдиного мережевого стандарту мовлення, культури, комунікаційної стратегії бренду та обслуговування клієнтів\пацієнтів. Контроль якості обслуговування, прорахунок, аналіз зон росту і аналіз показників PNL, підвищення конверсії і ефективності продажів послуг компанії. Навчання персоналу, проведення коуч сесій для працівників усіх рівнів. Розробка , адміністративне управління та запуск нових проектів під ключ.

•Керівник відділу технічного контролю LD flex Ukraine (2023 – 2024 )
Обов’язки: Проведення співбесід та підбір персоналу, управління персоналом, розподіл робочого навантаження, проведення навчання, проведення досліджень в лабораторії, інспектування виробництва, робота з рекламаціями, робота з стандартами ISO / ДСТУ. Здійснення оперативного контролю на виробництві впровадження нових стандартів і методів контролю. Розроблення технічних інструкцій та технічної документації на виробництві.

•Керівник відділу технічного контролю «NAK» (2021 - 2023) Обов’язки: Контроль якості виробництва продукції, набір, адаптація, навчання нових працівників, організація та проведення лабораторних досліджень, впровадження у виробництво принципово нових виробів а також. Виготовлення, контроль якості , прийомно - здавальницькі роботи військової продукці для ЗСУ.

•Керівник музею «Електрифікації Львова» (2019-2020 )
Обов’язки: Організація роботи музею, управління\набір персоналу, проведення виставок, експозицій та взаємодія з культурними фондами країн партнерів, поповнення музейного фонду, публічні витупи ,представлення інтересів музею перед інвесторами, відвідувачами на музейних подіях ,інсталяціях країни. адміністрування, введення нових посад та створення мотиваційних систем у колективі, проведення тімбілдингів.

•Львівський бронетанковий завод - Інженер відділу постачання .(2014-2019 рр.)
Обов’язки:
Проведення закупівельних робіт,підбір сталей та композитних матеріалів для потреб виробництва,проведення переговорів з постачальниками,представлення інтересів підприємства на офіційних заходах «Укр.Оборон пром» .Укладання контрактів та договорів з підрядниками так новими клієнтами. Корегування тех. процесів, креслень для оптимізації виробництва, покращення ефективності виробництва у цілому.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: