Резюме від 25 квітня 2024

Юлія

Директор з маркетингу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор маркетингового департаменту

з 09.2022 по нині (1 рік 8 місяців)
Мережа продуктових маркетів, Ужгород (Роздрібна торгівля)

Побудова роботи маркетингового департаменту мережі, яка нараховує 50 маркетів. Створення маркетингової стратегії, та покрокове її втілення. Робота зі звітами, аналітикою рентабельності та ефективності маркетингових заходів. Розробка плану активностей та інструментів просування. Створення брендбуку та маркетингових стандартів мережі. Робота над відкриття нових об'єктів від оформлення/ребрендингу приміщень до безпосереднього відкриття. Повний супровід контрактів з підрядниками та робота з рахунками/оплатами. Створення бюджету маркетингового департаменту на рік та фінансове планування кожного заходу/промо/активності. Супровід роботи дизайнера, smm-менелжера та робота з програмою лояльності.

Директор з маркетингу

з 09.2021 по 05.2022 (8 місяців)
Одночасно дві мережі супермаркетів та експрес-маркетів, Ужгород (Роздрібна торгівля)

Ведення одночасно маркетингової політики двох мереж ( загалом 4 бренди/ 20 супермаркетів та 20 експрес-маркетів). Побудова маркетингового відділу, повний супровід маркетингової діяльності, відкриття супермаркетів, підготовка звітності, графіків активностей, бюджету на рік. Визначення маркетингової стратегії компанії та складання маркетингового плану по досягненню поставлених цілей. Очолення відділу, робота з підрядниками, моніторинг та вивчення зовнішнього ринку, конкурентів. Впровадження нових систем ведення маркетингу, аналітика, відкриття нових об'єктів.

Менеджер - управлінець маркетингового департаменту

з 09.2017 по 01.2022 (4 роки 4 місяці)
ТОВ Рітейл Трейд Закарпаття, Ужгород (Роздрібна торгівля)

Робота на посаді менеджера - управлінця маркетингового департаменту мережі супермаркетів: організація з нуля даного відділу, робота з персоналом, нормативною базою. Пошук та робота з підрядниками, заключення договорів та ведення переговорів. Організація відкриття нових об'єктів ( супермаркетів, понад 20). Проведення моніторингу конкурентів, аналізу та звітності. Складання маркетингових планів на рік. Формування рекламної політики підприємства, проведення рекламних кампаній націлених на збільшення кількості клієнтів та обсягів продаж. Виведення мережі на високий рівень сервісу та впізнаваності бренду. Розробка рекламних текстів, макетів в графічних програмах, таких як Photoshop, Corel Draw. Робота в 1С. Робота в соц. мережах із smm- контентом та Google- рекламою.

Менеджер з маркетингу

з 08.2015 по 08.2017 (2 роки)
ТОВ Ужгород ПСЮ, Ужгород (Роздрібна торгівля)

Робота на посаді менеджера - з маркетингу мережі супермаркетів: Пошук та робота з підрядниками, заключення договорів та ведення переговорів. Проведення моніторингу конкурентів, аналізу та звітності. Складання маркетингових планів на рік. Формування рекламної політики підприємства, проведення рекламних кампаній націлених на збільшення кількості клієнтів та обсягів продаж. Виведення мережі на високий рівень сервісу та впізнаваності бренду. Розробка рекламних текстів, макетів в графічних програмах, таких як Photoshop, Corel Draw. Робота в 1С. Робота в соц. мережах із smm- контентом та Google- рекламою.

Менеджер з персоналу

з 06.2013 по 07.2015 (2 роки 1 місяць)
ТОВ Ужгород П. С. Ю., Ужгород (Роздрібна торгівля)

Робота на посаді менеджера з персоналу мережі супермаркетів: робота з колективом в понад 700 осіб. Своєчасна підготовка та подання встановлених форм державної статистичної звітності. Оформлення прийому, звільнення, переведення, відпусток лікарняних працівників відповідно до КЗпП. Формування особових справ, ведення обліку та зберігання трудових книжок. Ведення табелів робочого часу. Підбір та робота з персоналом. Проведення співбесіди.

Освіта

Київський національний торгово- економічний університет

Фінанси та аудит, Ужгород
Вища, з 2010 по 2013 (3 роки)

Знання і навички

Adobe Photoshop 1С:Підприємство CorelDRAW Adobe Малювання

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: