Резюме від 18 січня 2024

Mira

2D artist, художник

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Дизайнер

з 05.2020 по нині (3 роки 11 місяців)
Кераміка

Дизайнер, менеджер консультант відділу шпалер

з 05.2017 по 01.2020 (2 роки 8 місяців)
Лео Кераміка, Львів (Дизайн)

Працювала у даній компанії на двох посадах, спершу як менеджер відділу шпалер, де підбирала клієнтам шпалери та декоративні матеріали, розраховувала вартість і вела базу замовлень в 1С.
Згодом перейшла в відділ дизайну де моїми обов'язками були:
Заміри об'єкту або побудова приміщень згідно поданих розмірів в програмi CAD decor та створення індивідуального дизайну сан-вузлів, підлог, кухонних фартухів і т. п. (консультація клієнтів щодо розташування сан-техніки, створення декількох варіантів розміщення плитки, консультація по технічних моментах).

Продавець консультант відділу шпалер

з 11.2016 по 03.2017 (4 місяці)
Ваш інтер'єр, Львів (Дизайн)

Продаж та підбір шпалер та декоративних матеріалів, консультація та розрахунок клієнтів.

Акторка, Художник оформлювач

з 05.2016 по 09.2016 (4 місяці)
INSOMNIA, Львів (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Акторка гри, брала участь в оформленні та розписі приміщень Інсомнії та тематичного одноіменного бару, створенні декорацій, бодіарту для промоултерів.

Знання і навички

Adobe Photoshop ArchiCAD Adobe Lightroom ZBrush PRO100 3D-Coat ViSoft CAD Decor Креативність SketchUp

Додаткова інформація

Привіт! Я Галина, творчий генератор ідей і людина, яка обожнює промальовувати все до найдрібніших деталей. Відмінно працюю з композицією, колористикою та іншими елементами створення візуальної насолоди. Маю власні стилі роботи як в digital art так і класичних техніках малювання, проте добре підлаштовуюсь і під заданий стиль. Чудово виконую як реалізм, так і стилізацію елементів арту.


Серед загальних моїх рис наполегливість, прискіпливість до деталей, сконцентрованість на рішенні задач, вміння творчо підійти до їх рішення, вміння швидко навчатись, сприймати та відтворювати нову інформацію, маю присутні лідерські якості, вмію "витягувати" з клієнта інформацію та на її основі швидко генерувати безліч цікавих ідей. Придумую також незвичні ідеї з розрахунком на можливість їх реалізації, маю дуже розвинену фантазію та творчу уяву.



Буду щаслива працювати та розвиватись в творчому, веселому колективі з цікавими та креативними людьми. Завжди відкрита до конструктивної критики та до правок :) Швидко вчусь, тож з легкістю готова засвоїти нову програму чи підлаштуватись до змін.


Щодо моєї комп'ютерної грамотності, маю досвід роботи у таких програмах:
Cad Decor (Cad Progect), VSoft, ArchiCad, ZBrush, 3D Coad, Photoshop, Lightroom, 1C (7 та 8), Pro100, базові знання 3Ds Max.
Малюю на планшеті Wacom в Photoshop.

Посилання на деякі з моїх робіт:

Nectra Sklyarska on Behance https://www.behance.net/nectrasklyarska


Готова до виконання тестового завдання щоб показати свій рівень.

Гарного та Продуктивного Дня! Очікую на дзінок за т. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») :) Розгляну всі пропозиції.



З Повагою, Галина!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: