Резюме від 19 вересня 2022 Файл

Богдан

Адміністратор, заступник директора

Вік:
32 роки
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Жовква, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Басюк Богдан Дмитрович
З/П від 12000грн./міс., повна зайнятість

Дата народження:
31 серпня 1991 (30років)

Місце проживання:
м.Жовква

Адреса:
вул. С. Петлюри

Телефон:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

E-mail:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи

Адміністратор магазину / Заступник РМ
03.2020р. - 09.20201р. (1рік 6міс.) - ТзОВ«Моя Техніка»
(Торгівля роздрібна / Retail), м. Львів
Обов'язки: Навчання продавців, організація контроль, аналіз їх роботи в торговому залі. Забезпечення виконання планів продажів. Проведення спів бесід. Наставництво для нових співробітників, контроль дотримання стандартів обслуговування; особисті активні продажі, консультування клієнтів; організація і контроль ведення документообігу магазину, контроль обліку товару і продажів в програмі 1С, контроль дотримання касової дисципліни, ведення звітності, проведення інвентаризацій; забезпечення виконання планів продажів. Продаж товару, послуг. Дотримання стандартів обслуговування. Консультування та допомога клієнтам у торговому залі. Підтримка порядку у торговому залі магазину. Підготовка товару до продажу. Робота в 1с. Робота з проблемними зонами колективу. Допомога в виконанні плану регіону. Участь в конференціях.

Оператор виробничого обладнання
05.2019р. – 12.2019р. (7міс.) - Дочірнє підприємство «САН ГАРДЕН» (виробництво), м. Городок
Обов'язки: Організація, підготовка та управління роботою виробничого обладнання. Виконання планових показників по випуску продукції.

Наставник/ Менеджер групи відкриття/ Продавець - консультант
03.2018р. – 05.2019р. (1рік 2міс.) - ТзОВ «Технікс Сейлс» (Торгівля роздрібна / Retail), м. Львів
Обов'язки: Навчання продавців, організація і контроль їх роботи в торговому залі. Забезпечення виконання планів продажів. Відкриття нових магазинів (підготовка, прийом товару, викладка товару, цінники; наставництво для нових співробітників, контроль дотримання стандартів обслуговування; особисті активні продажі, консультування клієнтів; організація і контроль ведення документообігу магазину, контроль обліку товару і продажів в програмі 1С, контроль дотримання касової дисципліни, ведення звітності, проведення інвентаризацій; забезпечення виконання планів продажів). Продаж товару, послуг. Дотримання стандартів обслуговування. Консультування та допомога клієнтам у торговому залі. Підтримка порядку у торговому залі магазину. Підготовка товару до продажу. Робота в 1С.

Продавець - консультант
10.2015р. – 03.2018р. (2роки 5міс.) – ТзОВ «Проторія» Brand shop Samsung (Retail), м. Львів
Обов'язки: Продаж товару, послуг (налаштування, страхування). Дотримання стандартів обслуговування. Консультування та допомога клієнтам у торговому залі. Підтримка порядку у торговому залі магазину. Підготовка товару до продажу. Робота в 1С. Проведення інвентаризацій магазину. Ведення звітності.

Старший продавець
05.2014р. – 10. 2015р. (1рік 5міс) - ТзОВ «ЛЕО-С» (Торгівля роздрібна / Retail), м. Львів
Обов'язки: Продаж товару, послуг (налаштування, страхування). Дотримання стандартів обслуговування. Підтримка порядку у торговому залі магазину. Підготовка товару до продажу. Управління персоналом (1особа). Навчання персоналу, організація і контроль роботи в торговому залі. Забезпечення виконання планів продажів. Робота з покупцями, консультування, рішення конфліктних ситуацій. Проведення інвентаризацій магазину. Ведення документообігу. Звітність. Робота в 1С.

Продавець-консультант
03.2014р. – 05.2014р. (2міс) - ТзОВ «ДІЄСА» (Торгівля роздрібна / Retail), м. Львів
Обов'язки: Продаж товару, послуг (налаштування, страхування). Дотримання стандартів обслуговування. Консультування та допомога клієнтам у торговому залі. Підтримка порядку у торговому залі магазину. Підготовка товару до продажу. Робота в 1С. Ведення касової документації. Проведення інкасацій. Проведення інвентаризацій магазину. Ведення звітності.

Продавець-консультант
01.2014р. – 03.2014р. (2міс) - ТзОВ «Сав-Дистрибьюшн» (Торгівля роздрібна / Retail), м. Львів
Обов'язки: Продаж товару, послуг (налаштування, страхування). Дотримання стандартів обслуговування. Консультування та допомога клієнтам у торговому залі. Підтримка порядку у торговому залі магазину. Підготовка товару до продажу. Робота в 1С. Ведення касової документації. Проведення інкасацій. Проведення інвентаризацій магазину. Ведення звітності.

Керівник магазину
02. 2013р. – 02.2014р. (1рік) - ТзОВ «Мобілочка» (Торгівля роздрібна / Retail), м. Львів
Обов'язки: Організація роботи магазину. Контроль наявності товарних позицій, наявності цінників. Замовлення і приймання товарів. Проведення інвентаризацій. Управління персоналом (2особи). Навчання продавців, організація і контроль їх роботи в торговому залі. Забезпечення виконання планів продажів. Робота з покупцями, консультування, рішення конфліктних ситуацій. Ведення документообігу. Звітність.

Продавець-консультант
08.2009 – 02.2013 (3роки 6міс) - ТзОВ «Мобілочка» (Торгівля роздрібна / Retail), м. Львів
Обов'язки: Продаж мобільних пристроїв, аксесуарів, послуг, дод. гарантій , страховок, здійснення поповнень рахунків операторів. Дотримання стандартів обслуговування. Консультування та допомога клієнтам у торговому залі. Підтримка порядку у торговому залі магазину. Підготовка товару до продажу. Робота в 1С. Ведення касової документації. Проведення інкасацій. Проведення інвентаризацій магазину. Ведення звітності.

Освіта
Середня-технічна
2016р.-2018р. -Львівський Кооперативний Коледж Економіки І Права, Фінанси, банківська справа та страхування, Молодший спеціаліст, м. Львів

Середня-спеціальна
2016р.-2016р.- Вище професійне училище №48, Касир в банку, Молодший спеціаліст, м. Львів

Додаткова освіта
2015р.-2018р. - Тренінги з техніки продажів, по продуктам і брендам, Samsung academy, м. Київ

Професійні навички
Навички роботи з комп’ютером: впевнений користувач (пакет MS Office (Word, Excel), Internet, 1C та інші)

Володіння мовами
Українська -рідна. Російська – вільно. Англійська – базовий.

Додаткова інформація
Сімейний стан: Одружений.

Особисті якості: комунікабельність, наполегливість, відповідальність, цілеспрямованість, доброзичливість, старанність, уважність, чесність, організованість, пунктуальність, вміння знаходити спільну мову з людьми різних вікових категорій, активна життєва позиція, якісне виконання службових обов'язків.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: