Резюме від 9 березня 2023

Марина

Оператор call-центру, ПК, копирайтер, диспетчер, менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Донецкий политехнический институт

Инженерно-экономический
Вища, з 1984 по 1989 (5 років)

Знання і навички

MS Excel MS Word Электронный кабинет плательщика налогов M.E.Doc Пользователь ПК Пользователь Internet Клиент-Банк 1С:Бухгалтерия Користувач ПК Бухгалтерский учет Користувач Internet 1С УТП Арт-Звит Вчасно Ведение отчетности CRM Документооборот Ведення звітності

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості: аналітичне мислення, посидючість, уважність, відповідальність, самодисципліна, вміння раціонально будувати процес і розподіляти робочий час, розставляючи пріоритети, порядність, чесність, пунктуальність, акуратність, грамотність, доброзичливість, не конфліктність, відсутність шкідливих звичок.Працювала бухгалтером, але хочу змінити рід діяльності. Також маю досвід копірайтера, у вільний час писала на сайтах про подорожі, косметику, здоров'я. Проходила навчання і розпочала роботу в кол-центрі, але завадила війна. Готова освоювати нову спеціальність, витрачати на це необх.кількість часу та зусиль, відкрита до ваших пропозицій.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: