Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Катерина

Психолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Instagram та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Практичний психолог

з 09.2021 по нині (2 роки 8 місяців)
СЗШ І-ІІІ ступенів №78

Освіта

ЛНУ імені Івана Франка

Факультет педагогічної освіти, Львів
Вища, з 2019 по 2021 (2 роки)

Професійна кваліфікація «Магістр дошкільної освіти; викладач педагогіки та психології. Практичний психолог»

ЛНУ імені Івана Франка

Факультет педагогічної освіти, Львів
Вища, з 2015 по 2019 (4 роки)

Диплом бакалавра
Професійна кваліфікація «Вихователь дітей дошкільного віку, керівник образотворчої діяльності в дошкільному закладі»

Додаткова освіта та сертифікати

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Граматично правильне мовлення Креативність Компʼютерна грамотність Цифрова грамотність Тактовність Психодіагностика Емпатія Дитяча психологія Неупередженість Адаптивність Психологія праці Робота з особливими дітьми Арт-терапія Проведення групових занять Проведення індивідуальних занять Педагогічна психологія Стресостійкість Комунікабельність Емпатичність Управління персоналом Управлінські навички Відповідальність

Додаткова інформація

Діяльність:
Проведення психодіагностики, психокорекції, психологічної підтримки дітей і дорослих. Робота з інклюзією, діагностика та корекція.
Проведення тренінгів, наставництво. Індивідуальні та групові консультації з різноманітних питань. Розробка навчальної програми для навчальних закладів, тренінгів, семінарів, лекцій, розвивальних занять. Ведення відповідної документації.

Університетська діяльність:
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань та спеціальностей у 2018/2019 навчальному році. Наукова робота на тему "STEM освіта у дошкільному навчальному закладі".

Другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Освіта/ педагогіка» зі спеціальності «Дошкільна освіта» у 2018/2019 навчальному році (Перемога у номінації «Висока професійна компетентність»)

Участь у створенні проекту «Портфоліо студента» для кафедри початкової та дошкільної освіти факультету педагогічної освіти ЛНУ ім. І. Франка.

Додаткова інформація:
Soft skills: креативна, відповідальна, самокритична, здатна швидко вчитися, акуратна, ініціативна, старанна, володію організаторськими здібностями, ораторськими навичками, хорошою дикцією.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: