Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Наталія

Начальник відділу логістики

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Коломия

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу (Матеріали, планування та логістика)

з 10.2017 по 11.2021 (4 роки 1 місяць)
ТОВ "Трокс Україна", Коломия (текстильна промисловість)

•Організація роботи та управління роботи відділу матеріалів, планування та логістики, координування інформаційними потоками в межах відділу та з іншими структурними підрозділами компанії.
•Контроль та менеджмент впродовж усього ланцюга поставок: закупівля – доставка сировини – митне оформлення – зберігання сировини – внутрішнє переміщення – експорт готової продукції, митне оформлення і транспортування до логістичного центру в Словаччині – зберігання на складі в Словаччині – перепакування/перевантаження – відвантаження готової продукції до покупця.
•Координація роботи логістичного центру в Словаччині Kuehne+Nagel: плани для відвантажень, найменування та артикули готової продукції, кількості, терміни та умови поставок, замовлення транспорту, інформація про пакування.
•Разом з виробництвом брала участь у виробничому плануванні випуску, приймала рішення стосовно комплектування готової продукції для експорту.
•Організація транспортно-експедиційної діяльності для постачання сировини та готової продукції, обираючи тип транспорту та маршрути для вчасної доставки; контроль термінів доставки.
•Визначення оптимальної потреби в сировині у відповідності з виробничою необхідністю та оптимальних складських запасів.
•впровадження інноваційних технологій в роботі відділу.
•Виготовлення митних, екологічних та санітарно-епідеміологічних дозвільно-ліцензійних документів: річний митний дозвіл для режиму переробки; екологічний висновок на відходи в Департаменті екологічної безпеки Міністерства екології України, санітарно-епідеміологічний висновок на відходи в Інституті превентивної токсикології м.Києва; цінові довідки та експертизи в Івано-Франківській Торгово-промисловій палаті.
•Спілкування з покупцями: узгодження поставок готової продукції відносно кількостей та строків; робота з порталами VW, Daimler, Volvo, Magna; підтвердження поставок; моніторинг логістичних рейтингів на порталах клієнтів; виготовлення пакувальних інструкцій для готової продукції; підтвердження довгострокових декларацій. Щомісячна інвентаризація пакувальної тари покупців.

Освіта

Прикарпатський університет ім.Василя Стефаника

Факультет романо-германської філології, спеціальність: “Mова та література (англійська)”, Івано-Франківськ
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

“Quality Management Systems. Internal Auditor Training Course (based on ISO 9001:2015 and ISO 19011:2018 Standards)

2019

Знання і навички

MS Excel MS Word Управлінські Спеціальні: спеціалізовані програми GARP, Twim, 1-С:Підприємство Комунікативні: ведення переговорів з транспортними компаніями

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Відповідальність, ініціативність, цілеспрямованість, уважність до деталей, дисциплінованість, швидко навчаюсь

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: