Резюме від 22 квітня 2024

Ольга

Вчитель польської, української мови, перекладач, адміністратор, координатор, 20 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник керівника

з 04.2022 по нині (2 роки 1 місяць)
Приватний підприємець, Львів (IT)

В обов'язки входило усе, що зазвичай робить особистий помічник, в рамках закону і етичних норм. Серед досягнень, окрім досвіду на новій посаді, можу виділити вміння зкоординувати кількох людей, багатозадачність, покращення рівня англійської мови, розуміння неписаних закономірностей у сфері Інтернету і багато усього іншого - як, зрештою, і на кожній роботі.

Консультант з продажу

з 12.2019 по 03.2022 (2 роки 3 місяці)
Uroda i Zdrowie, Львів (Роздрібна торгівля)

В обов'язки спершу входили холодні дзвінки і роздрібний продаж, потім - роздрібний і гуртовий продаж вже напрацьованій базі клієнтів; інформування про нові продукти, акції та послуги; робочі тренінги і саморозвиток. Покращення рівня польської мови через постійне спілкування з польськомовними покупцями; оволодіння техніками білого продажу, техніками ефективного продажу, SPIN-продажу, необхідними для успішного продажу пресупозиціями і формулюваннями, вдосконаленням знань у сфері психології покупців і конкуренції продавців, ближче знайомство з польськими традиціми, звичаями, менталітетом і багато усього іншого, що можна набути за 3 роки роботи.

Вихователь

з 06.2013 по 09.2013 (3 місяці)
Приватний садочок, Львів (Освіта, наука)

Обов'язки: зустрічати і провождати діток, виходити на денні прогулянки, організовувати спільне і усім цікаве дозвілля, пропрацьовувати страхи, позбуватися їх, спрямовувати деяких діток на дружню, контактну взаємодію, зацікавлювати дітлахів спільною корисною або естетичною діяльністю. Зрозуміла, що діти мене дуже люблять, маю з ними добрий контакт, також від них можна багато чому навчитися.

Освіта

ЛНУ імені І.Я.Франка

Полоністика, Львів
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Самоосвіта; Клієнтоорієнтованість 2005-2009; Як знайти підхід до людини? Spin-продаж та інші техніки; Психологія конфлікту тощо

2005-2024

Знання і навички

ISTJ Користувач ПК MS Word MS Excel Чесність Цілеспрямованість Користувач Internet Дисциплінованість Сумлінність Самостійність Доброзичливість Наполегливість Зосередженість Неконфліктність Саморозвиток Емпатійність Вміння визнавати власні помилки Вміння знайти підхід до кожної людини Самостійне прийняття рішень Толерантність Вихованість Відсутність номофобіі Уважність Здатність аналізувати Здатність не плутати наслідок із причиною Стресостійкість Комунікабельність Вмію розмовляти і налагоджувати контакт по телефону Вмію розпізнати психотип особистости за її ідіолектом Творчий підхід Проведення групових занять Репетиторство Грамотна усна та письмова мова Проведення індивідуальних занять Онлайн-викладання Організаторські здібності Виважене і швидке прийняття рішень Високий рівень відповідальності Креативність Нестандартний підхід

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — вище середнього
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Життя захоплює своїм різноманіттям, тому мені завжди було цікаво спробувати себе у різних сферах. Усе життя мала 2-3 роботи. Найкраще бачу себе зараз у ролі вчителя, репетитора, коректора текстів (того, що виправляє помилки, а не того, що і верстальник, і моніторить соцмережі, і копірайтер, і СЕО, і ще там хтось, і ці 5-6 різних посад поєднуються одним словом "коректор"), диктора радіо або для озвучки українських аудіокниг. Теж можу бути котячим психологом) Розгляну інші цікаві пропозиції.
Прошу не турбувати з неетичними пропозиціями. І знов уточню, про всяк: якщо під вихователем-педагогом ви маєте на увазі аніматора, прибиральницю, кухарку і ще бозна скільки різних додаткових посад - ви можете звертатися, але, боюся, вам не підійде мій тариф.

Стосовно рекомендацій, які мали би тут бути: звісно, я можу їх назбирати, разом з відзнаками ще зі школи) Але, як на мене, важливіша сумлінна праця, аніж її засвідчення якоїсь давнини. За необхідности, згодою попереднього роботодавця і адекватним запитом надам рекомендацію від самого директора.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: