Резюме від 28 квітня 2024 PRO

Назар

Керівник, менеджер проєктів, помічник керівника

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор з продажів

з 10.2023 по 10.2023 (менш ніж місяць)
ТОВ "Екс Ім Україна", Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Директор з розвитку

з 10.2023 по 04.2024 (6 місяців)
ТОВ "Екс Ім Україна", Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Керівник відділу продажу

з 09.2022 по 11.2022 (2 місяці)
Завод каркасних конструкцій Skol, Івано-Франківськ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

ФОП

з 05.2013 по 08.2022 (9 років 3 місяці)
Садовий центр Fazenda, Львів (Озеленення та благоустрій, садовий центр)

Створення з нуля нового пункту продажу декоративних рослин і агрохімії. Пошук і організація роботи з постачальниками, замовлення продукції. Фінансовий контроль. Консультування клієнтів щодо особливостей вирощування декоративних і плодовоягідних рослин з подальшим доглядом за ними із застосуванням агрохімічних препаратів. Виробництво власного органічного добрива. Надання послуг з озеленення та благоустрою територій з подальшим сезонним доглядом за ними. Маркетинг. Запуск продажів он-лайн. Участь в навчальних тренінгах і семінарах. Співпраця з бюджетними організаціями в сфері озеленення та благоустрою.

Генеральний менеджер

з 07.2008 по 08.2012 (4 роки 1 місяць)
ПП Автоцентр "ЕРА" Офіційний дилер Subaru, Львів (Автобізнес та автосервіс)

Адаптація наявного автосалону під офіційні стандарти Subaru. Запровадження нових стандартів організації роботи і контролю якості наданих послуг. Маркетингові заходи. Участь в корпоративних тренінгах і семінарах. Співпраця з органами державної реєстрації транспортних засобів, з фінансово-кредитними і страховими установами. Планування, контроль і звітність продажів. Участь в стратегії діяльності автоцентру.

ФОП

з 08.2007 по 12.2013 (6 років 4 місяці)
KODO Design, Львів (Дизайн інтер'єрів і екстер'єрів)

Пошук клієнтів, робота з клієнтами на об'єктах, генерування ідей та рішень з планування, перебудов і дизайну. Підбір і навчання кадрів. Співпраця з підрядниками і будівельно-монтажними організаціями. Підбір матеріалів. Авторський нагляд за реалізацією дизайн-проєктів. Фінансовий облік. Базові навички роботи в SketchUp, ArchiCAD, Corel Draw, Photo-Paint, AVS Video Editor.

Генеральний менеджер

з 08.2007 по 07.2008 (11 місяців)
ПП Автоцентр "АУРА" Дилер Acura, Lexus, Infinity, Toyota, Honda, Subaru, Mazda, Mitsubishi, Mercedes-Benz, BMW, Львів (Автобізнес та автосервіс)

Генерування ідеї створення нового дилерського центру з продажу автомобілів. Організація і контроль капітальної перебудови наявного приміщення для створення нового автосалону згідно погодженої концепції. Підбір і навчання кадрів. Маркетинг. Пошук партнерів і організація роботи з постачальниками нових автомобілів. Організація процесів продажів. Звітність і фінансовий контроль за обігом коштів. Виконання планів з продажу, формування планів замовлення автомобілів. Співпраця з державними органами реєстрації транспортних засобів, з фінансово-кредитними і страховими установами.

Виконавчий директор

з 03.2005 по 07.2007 (2 роки 4 місяці)
ПП "Патронат-Плюс" Офіційний дилер YAMAHA, Львів (Мотобізнес)

Організація і контроль (термінів і якості) адаптації наявного приміщення з капітальною перебудовою згідно стандартів YAMAHA для запуску центру з продажу та обслуговування мототехніки. Підбір і навчання кадрів. Маркетинг. Пошук корпоративних клієнтів. Організація процесів продажів і надання сервісних послуг. Звітність і фінансовий контроль за обігом коштів. Виконання планів з продажу, формування планів замовлення техніки на виробництво. Співпраця з державними органами реєстрації транспортних засобів, з фінансово-кредитними і страховими установами. Участь в корпоративних тренінгах і семінарах.

Керівник відділу продажу

з 05.2004 по 02.2005 (9 місяців)
ПФ "Христина" Офіційний дилер BMW, Львів (Автобізнес та автосервіс)

Продаж автомобілів BMW, документальне оформлення, підбір і навчання кадрів, звітність і контроль за виконанням планів з продажу та якості обслуговування. Маркетинг. Співпраця з державними органами реєстрації транспортних засобів, з фінансово-кредитними і страховими установами. Участь у навчальних тренінгах з психології продажів.

Керівник відділу продажу

з 04.2003 по 01.2004 (9 місяців)
ДП "Ніко-Захід" Офіційний дилер Mitsubishi Motors, Львів (Автобізнес та автосервіс)

Створення відділу продажу з нуля, підбір і навчання кадрів, контроль за виконанням планів, якості обслуговування та документального оформлення. Співпраця з фінансово-кредитними і страховими установами. Маркетинг. Участь у виставках і семінарах.

Менеджер з продажу

з 02.2002 по 02.2003 (1 рік)
МПП "Калина" Офіційний дилер Mitsubishi Motors, Львів (Автобізнес та автосервіс)

Консультації покупців, пошук корпоративних клієнтів, оформлення документації для продажу, супровід при кредитному оформленні та державній реєстрації та ведення звітності. Участь у виставках, тренінгах і семінарах.

Освіта

Львівський національний аграрний університет

Економічний, менеджмент організацій, Дубляни
Вища, з 1998 по 2004 (6 років)

Знання і навички

Посвідчення водія кат. А Посвідчення водія кат. В Посвідчення водія кат. С MS Excel SketchUp MS Office Ініціативність Відповідальність Креативність Нестандартне мислення Швидко навчаюсь Легко адаптуюсь до нового Збір та обробка даних Гнучкість

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Мої переваги: вмію слухати, комунікабельний, гнучкий, готовий до нового, люблю вчитись і вмію створювати нове, працюю на результат, відстоюю оптимальну позицію в рішеннях, вмію навчатись і навчати, володію базовими знаннями в економіці, будівництві, архітектурі, агрономії, біології, психології, дизайні, механіці, комп'ютерній графіці.

Мої захоплення: природа, гори, активний відпочинок, здоровий спосіб життя, танго, мототехніка, автомобілі, мистецтво, архітектура, дизайн, вітрильники.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: