Резюме від 4 травня 2024 PRO

Тетяна

Регіональний представник в Нідерланди, 90 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook, Instagram та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Власник та директор

з 06.2022 по нині (1 рік 11 місяців)
Terra Construction B.V, Bergen op Zoom (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Будівництво житлових будинків з використанням технології SIP панелей. В Нідерландах займаємося пошуком клієнтів та безпосередньо будівництвом.

Співвласник / директор

з 09.2017 по нині (6 років 8 місяців)
Tandem Exim Ltd, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Експорт/імпорт

Освіта

Tернопільський інститут економіки та підприємництва

Бух облік та аудит, Тернопіль
Вища, з 1995 по 2000 (5 років)

Я закінчила інститут за спеціальністю бух облік так аудит в 2000 році, після навчання отримала 16 річний цінний досвід роботи економістом в Відділі закупівель в енергетичній компанії Західенерго у Львові. Займалась закупівлею металу, труб, електродвигунів, захисних засобів, спецоодягу, електротехніки, кабелю, проводу, канцтоварів, будівельних матеріалів та ін.товарів для потреб та ремонту 3 електростанцій.
В 2016 році вирішила відкрити 2 кафе (фаст-фуд) - отже маю бізнес-досвід та на сьогоднішній день є власником інтернет-магазину імпортних антикварних меблів та реставраційної майстерні у Львові, якими успішно керую на відстані. Відстань в епоху інтернету немає жодного значення.
Також я є співвласником/директором української компанії у Львові, яка веде зовнішньо-економічну діяльність. Розгляну пропозиції співпраці по Європі з використанням компанії.

Зараз легально проживаю в Нідерландах і можу займати посади у філіалах українських фірм в Нідерландах. Тобто, можу допомогти Вам зареєструвати компанію тут і бути партнером, бухгалтером ( закінчила курс бухгалтерів в Нідерландах, маю сертифікат та практику), а також керівником , регіональним представником по збуту або постачанню товарів чи послуг. Допоможу компаніям з БУДЬ-ЯКОЮ якісною продукцією та з євросертифікатом якості зайти на ринок Нідерландів, знайти збут, орендувати торгове приміщення, офіс, склад та відкрити рахунок в банку, взяти кредит на розвиток, забезпечу інформаційну підтримку в незнайомому середовищі. Тут це можна зробити лише маючи дозвіл на постійне проживання. Також розгляну інвестиції в будівництво в Нідерландах, тут великий дефіцит житла і в три рази вищі ціни ніж в Україні, що говорить про хорошу віддачу від продажу квартир та дешева іпотека 4% річних для населення.

Розгляну всі цікаві пропозиції.

Додаткова освіта та сертифікати

Курс Bedrijfadministratie niveau 4. Бухгалтерія в Нідерландах.

2021 рік, 5 місяців

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet Користувач ПК Спеціаліст в сфері постачання та збуту

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Нідерландська — початковий

Додаткова інформація

Мої риси : відповідальність, ініціативність, старанність, пунктуальність, комунікабельність, дотримування слова, підприємливість.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: