Резюме від 9 травня 2022 Файл

Альона

Начальник кадрової служби

Вік:
30 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Корнєва Альона Юріївна
Стать: Жіноча
Вік: 28 років
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адреса електронної пошти: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Місце народження: Харків
Місце проживання: на даний час місто Чернівці

Освіта і кваліфікація
У 2015 році закінчила Харківській національний юридичний Університет імені Ярослава Мудрого (маю диплом Спеціаліста).
У 2021 році закінчила Курси підвищення кваліфікації (3 місяці) Цифрового видавництва MCFR України та отримала Сертифікат – Начальник відділу кадрів.

Досвід роботи
3 2020 року по теперішній час працюю Директором у ТОВАРИСТВІ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОНСАЛТИНГОВО-ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ «ЮЛА», код ЄДРПОУ 39361024. Виконували наступні обов’язки:
Начальник кадрової служби ( Положення про оплату праці; Правила внутрішнього трудового розпорядку; Особові справи працівників та картки П-2; Посадові та робочі інструкції; Штатний розпис; Табель обліку використання робочого часу; Накази з кадрових питань тривалого та тимчасового терміну зберігання; Заяви; Журнали: усіх наказів та заяв, особових справ; Графік відпусток; Трудові книжки; Архів; Закриття річної документації). Ведення кадрової документації не тільки свого підприємства, а також клієнтів ТОВ «ЮК «ЮЛА». Аудит та приведення у належний стан кадрової документації клієнтів ТОВ «ЮК «ЮЛА», а також супровід під час перевірок з Держ праці.
Відкриття, закриття та внесення змін у ТОВ та ФОП для ведення діяльності у будь-якій сфері робіт, послуг чи торгівлі ( Реєстрація, перереєстрація установчих документів підприємств та організацій).
Розробка та перевірка договорів клієнтів ТОВ «ЮК «ЮЛА» з контрагентами.
Контроль діяльності усіх працівників ТОВ «ЮК «ЮЛА» (адвокатів).
Діяльність і ведення усіх статутних документів ТОВ «ЮК «ЮЛА», а також ще двух підприємств: ТОВ «ДИЗЕЛЬНА АОРТА» код ЄДРПОУ 43217964 та ТОВ «АЛЬФАХІМТРЕЙД» код ЄДРПОУ 33527128.

З 2017 року по 2020 рік працювала Юрисконсультом у ТОВАРИСТВІ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АЛЬФАХІМТРЕД» код ЄДРПОУ 33527128 та ТОВАРИСТВІ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ДИЗЕЛЬНА АОРТА» код ЄДРПОУ 43217964.

З 2014 по 2017 рік працювала у ТОВАРИСТВІ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОНСАЛТИНГОВО ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ «ЮЛА», код ЄДРПОУ 39361024 Юрисконсультом.

Додаткова інформація
Впевнений користувач ПК, вільно володію Українською, Російською мовою та добре знаю Англійську мову. Відповідальна, комунікабельна, добропорядна, організована, принципова, маю організаторські здібності, працюю, як у команді, так і самостійно на загальний результат.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: