Резюме від 15 травня 2024 Файл

Тетяна

Головний бухгалтер

Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Тетяна Нечитайло

Дата народження: 25 листопада 1989 року
Місце проживання: м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.
Внутрішньо переміщена особа у м. Київ
Телефон мобільний: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: набуття досвіду в новій галузі,
професійне зростання.

Освіта:
2008–2013 р. Київський національний торговельно-економічний університет.
Факультет фінансів, банківська справа. Спеціальність – фінанси і кредит (бакалавр).
2015–2017 р. Східноукраїнський національний університет імені В. Даля
Напрям підготовки: економіка та підприємство. Спеціальність – оподаткування (магістр).

Онлайн-навчання за курсами:
• «Конфлікт інтересів: треба знати!» (платформа PROMETHEUS, грудень 2017 р.);
• «Ґендерноорієнтоване бюджетування для розвитку громад» (платформа PROMETHEUS, лютий 2019 р.).

Приймала участь у семінарах та вебінарах на тему:
• «Проведення публічних закупівель в Україні: від теорії до практики» (ТОВ «БІЛАНС КОНСАЛТИНГ», м. Київ, 2016 р.);
• «Публічні закупівлі: від теорії до практики» (ТОВ Державні закупівлі «Прозоро», жовтень 2018 р.);
• «Правові та практичні аспекти публічних закупівель в Україні» (ТОВ «Підприємство «ВЕКТОР ГРУП», жовтень 2019 р.);
• «Підвищення кваліфікації фахівців фінансово-бухгалтерських служб бюджетних установ» (за підтримки редакцій журналів «Бюджетна бухгалтерія» та «Оплата праці», м. Київ, березень 2020 р.);
• «Локдаун: початок» (Цифрове видавництво MCFR, січень 2021 р.);
• «Закон про електронні трудові, дистанційна робота по-новому: гарячі зміни в кадровій практиці 2021» (Цифрове видавництво MCFR, лютий 2021 р.).

В грудні 2021 року успішно підтвердила рівень володіння базовими знаннями у сфері публічних закупівель на веб-порталі Уповноваженого органу.

Знання мов:
вільно володію українською мовою (Посвідчення Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля від 19 лютого 2018 р. № АДМ 199/18), англійською – працюю зі словником.

Професійні знання та навички:
- PROZORRO (електронна система публічних закупівель);
- Edata (єдиний веб-портал використання публічних коштів);
- Е-звітність;
- система дистанційного обслуговування «Казначейство – Клієнт Казначейства» (СДО);
- клієнт-банк;
- електронні кабінети контролюючих органів;
- електронний документообіг ВЧАСНО;
- знання програм: M.E.Doc, FreeZvit, Програмний комплекс "Фіндокументи" (мережа), Дебет Плюс; БукКіпер.

Особисті якості:
Завжди закінчую те, за що берусь: від читання книжки до півмарафону. Те саме стосується робочих задач та обов’язків, спрямована на результат.
Поважаю чужу думку, йду на компроміси, але вмію відстоювати й власне бачення. Вмію організовувати людей для виконання поставлених завдань, здатна самостійно приймати рішення.
Люблю цифри та все, що з ними пов’язано. До роботи ставлюсь з максимальною віддачею.
Досконало володію законодавчою та нормативною базою в сфері податкової та бюджетної політики, знанням касової дисципліни, організацією бухгалтерського обліку в установі, цільовим та ефективним використанням коштів.
Хочу працювати в дружньому колективі, де поважають один одного.
Своїми головними завданнями вважаю: впровадження нових сучасних методів бухгалтерського обліку, забезпечення фінансового порядку.
Маю досвід, знання і бажання для роботи на вакантній посаді, готова навчатися, розвиватися та самовдосконалюватись.

Досвід роботи:
За весь час роботи опанувала наступні ділянки бухгалтерського обліку:
• заробітна плата (контингент до 500 осіб): нарахування відпускних, лікарняних, відрядження, подача податкової та статистичної звітності по цій ділянці (грошове забезпечення та підйомна допомога);
• облік ТМЦ, ОЗ, ІНМА: оприбуткування, списання, введення в експлуатацію, нарахування амортизації, інвентаризація, маю досвід реорганізації та ліквідації установ;
• робота з дебіторською та кредиторською заборгованістю: розрахунок собівартості наданих послуг, укладання первинних документів, нарахування доходів, відшкодування витрат;
• робота з банком: рознесення виписок, юридичні та фінансові зобов’язання, платіжні інструкції, валютні операції, курсові різниці;
• відрядження: складання авансових звітів, списання пально-мастильних матеріалів.
А також планування доходів та видатків, складання кошторису та внесення змін до нього, складання тарифікаційних списків та штатного розпису, податкова, фінансова та статистична звітність, в тому числі консолідована звітність.
Частково робота була пов’язана з діловодством та кадровими документами, маю досвід ведення претензійної роботи.

Державна установа «Державний центр олімпійської підготовки з волейболу пляжного»
серпень 2023 р. – по теперішній час
посада: Головний бухгалтер
Професійні здобутки:
Організація та налагодження ефективної роботи державної установи після релокації (з міста Суми до міста Київ), постановка та впровадження автоматизованого обліку, внесення змін до керівних документів, розробка облікової політики.
Паралельно з основною роботою з вересня по грудень 2023 р. бухгалтерський супровід громадської організації «Крилатий простір» (неприбуткова організація) в межах реалізації культурно-мистецького проєкту «Танцювальна реінтеграція: об’єднання через культуру танцю» за підтримки грантодавця – Українського культурного фонду.
З 01 листопада 2022 р. – по 31 січня 2024 р. волонтерка благодійної організації «Благодійний фонд «Добро тут» (неприбуткова організація) за напрямком ведення бухгалтерського обліку благодійної організації, складання та подання фінансової та податкової звітності (договір про надання волонтерської допомоги № 020/01-11-22).
Професійні здобутки:
Розробка облікової політики благодійної організації, постановка бухгалтерського обліку новоствореної благодійної організація, яка є неприбутковою установою, впровадження програмного забезпечення, налагодження внутрішнього документообігу, робота з грантами та закордонними донорами, валютні операції.
Відділ культури Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області
вересень 2021 р. – липень 2023 р. (з 24.02.2022 р. робота дистанційно)
посада: Головний бухгалтер централізованої бухгалтерії
Професійні здобутки:
Робота з великим об’ємом інформації, робота з відокремленими структурними підрозділами , розпорядниками коштів нижчого рівня, до 500 осіб штатних працівників.
Розробка та затвердження положення про надання платних послуг закладами культури, розрахунок собівартості платних послуг, складання калькуляцій та договорів на організацію та проведення заходів на платній основі.
Обласний комунальний заклад «Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва»
травень 2018 р. – січень 2021 р.
посада: Головний бухгалтер
Професійні здобутки:
Участь в тендерному комітеті в особі голови тендерного комітету, планування,організація та проведення державних закупівель в системі PROZORRO, підготовка тендерної документації, підготовка та укладення договорів з постачальниками товарів (робіт, послуг). Контроль за проектною документацією на проведення капітальних ремонтів. Розробка облікової політики, посадових інструкцій працівників відділу бухгалтерського обліку та звітності. Своєчасне, вдале впровадження та перехід до системи дистанційного обслуговування «Клієнт Казначейства – Казначейство», «Е-звітність». Успішна реалізація фестивалю хорової музики Хор-Fest «Східний КАМЕРТОН» за підтримки Українського культурного фонду (грантові кошти), досвід вдалого проходження аудиту та звітування перед донором про виконання кошторису проекту. Позитивний досвід проходження перевірок контролюючими органами.
Поряд з основною роботою маю досвід суміщення в якості головного бухгалтера Окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу №112 на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.
Сєвєродонецька квартирно-експлуатаційна частина (району) (ЗСУ)
червень 2017 р. – квітень 2018 р.
посада: Начальник фінансово-економічного відділу – головний бухгалтер
Професійні здобутки:
Досвід роботи головним бухгалтером новоствореної бюджетної організації, отримання реєстраційних документів у відповідних органах державної влади, відкриття рахунків, постановка бухгалтерського, управлінського та податкового обліку, налагодження та оптимізація всіх фінансового-господарських питань, з метою якісного та вчасного обслуговування відокремлених підрозділів, розробка облікової політики, плану рахунків військової частини, участь в розробці колективного договору. Позитивний досвід проходження перевірок контролюючими органами.
Луганська обласна школа вищої спортивної майстерності
листопад 2015 р. – червень 2017 р.
посада: Головний бухгалтер
березень - листопад 2015 р.
посада: Бухгалтер
Професійні здобутки:
Відновлення первинних бухгалтерських документів та бухгалтерського обліку в цілому, у зв'язку з неможливістю працювати на території, непідконтрольній українській владі (м. Луганськ), заклад було перереєстровано у жовтні 2014 року (м. Сєвєродонецьк), а всі первинні бухгалтерські документи було втрачено або неможливо вивезти. За результатами оцінювання роботи головного бухгалтера органами казначейської служби - оцінка відмінна, бал найвищий.
Попаснянська РДА, відділ освіти, централізована бухгалтерія
квітень-вересень 2014 р.
посада: Бухгалтер

Додаткова інформація:
Маю посвідчення водія з 2016 року, категорія В.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: