Резюме від 5 квітня 2024 Файл

Вододимир

Менеджер з продажу

Вік:
40 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Чорняк Володимир Ігорович
Дата народження:29.04.1984
Адреса прож. Україна, м.Винники
тел. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи
НТОН – MOBILE на посаді продавець-консультант ( не офіційно).
Супермаркет „Арсен” на посаді вантажник.
2008 - 2009рр ТзОВ Торговий Дім ”Софі” на посаді мерчендайзер, з годом був переведений на посаду торговий представник по Vip клієнтам.
2010р – 2018.рр ТзОВ «Група імпульс» Монделіс на посаді торгового агента (корона, мілка, люкс, дірол, холс, тук, орео…) в каналі СТ (супермаркети-мережі).
З 08.03.2019р – 10.08.2019рр «Епікур» Володимиро – Волинська птахофабрика на посаді мененджер з продаж.
З 15.08.2019р –працював в таксі.
З березня 2020р. працюю в компанії ОZON, мененджером по продажах.

Освіта
31 грудня 2008р. закінчив Національний університет „Львівська політехніка” і отримав повну вищу освіту за спеціальністю „Електропобутова техніка” та здобув кваліфікацію інженера-електрика.
З 2003-2007р. навчався у Національному університеті „Львівська політехніка” і отримав базову вищу освіту за напрямом підготовки „Електромеханіка” та здобув кваліфікацію бакалавра.
З 2005-2007р. навчався у Львівському військовому ордена Червоної зірки інституті імені Петра Сагайдачного Національного університету „Львівська політехніка” і отримав звання молодший лейтенант запасу.
З 1998-2003р. навчався у Львівському технічному коледжі за спеціальністю „Програмування для електронно-обчислювальної техніки і автоматизованих систем” і здобув кваліфікацію програміста за освітньо-кваліфікаційним рівнем „Молодший спеціаліст”.
З 1991-1998р. навчався у середній школі №47 м.Винник.
Додаткові навики
ПК – вільно (Word, Excel, internet, 1C 8.3, bitrix), офісна техніка, 9 критеріїв оцінки МП на базі 5S, 6 кроків успішного візиту. Вмію їздити на погрузчику, приймання товару, відвантаження товару.
Стаж водіння з 20.06.2001 року категорія В, С.
Особисті якості
Амбіційний, наполегливий, комунікабельний, житєрадісний стресостійкий, відповідальний, вмію працювати на результат, маю досвід керування мерчендайзерами, досвід переговорів з керівниками магазинів, контроль дебіторської заборгованості, розвиток території, заключення договорів, вміння підготовки території до квартальних перевірок, швидко навчаюсь новому. В компанії OZON в обов’язки входить продажі, відвантаження продукції, замовлення продукції, інвентиризація складу. Маю досвід в усіх процесах будівництва представництва OZON.
Швидко навчаюся, життєрадісний, позитивно дивлюся в майбутнє, можу працювати в багатозадачності, не вмію відкладати роботу на завтра. Шукаю роботу в якій гідно оцінюють результати.
Сімений стан – одружений, двоє дітей.
Маю змогу переїхати в інше місто.
Уподобання
Активний відпочинок, музика, спорт, подорожі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: