Резюме від 1 травня 2024 Файл

Татьяна

Адміністратор

Вік:
46 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Комеко Тетяна Станіславівна
Дата народження: 17 червня 1977 р.
Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
МЕТА ПОШУКУ: робота в стабільній, розвиненій компанії, що розвивається, із заробітною платою від 30000 грн/міс з офіційним працевлаштуванням.
БАЖАНА ПОСАДА: Адміністратор, помічник керівника, спеціаліст з роботи з клієнтами.
ОСВІТА: вища, НГАУ (Національна Гірська Академія України), Дніпро, 1994-1999 рр., спеціальність-гірничий інженер-гідрогеолог.
ДОСВІД РОБОТИ:
Вересень 2020 – березень 2022 (1.5 року), ФОП Юдіна О.М.; посада: адміністратор центру навчання б'юті-майстрів Visart Academy;
Посадові обов'язки: організація процесу навчання під ключ. Продаж та облік товарів. Пошук та організація роботи з моделями, асистування викладачам. Підготовка фото та відео контенту, SMM менеджмент. Підготовка звітів з урахуванням витрат та прибуткової частини, робота у 1С. Адміністрування сайту.
Серпень 2019 – серпень 2020 (1 рік), ТОВ «Велик&Ролік»; посада: адміністратор магазину;
Посадові обов'язки: ведення клієнтської бази, створення файлів приходу товарів, формування товарів у 1С, створення, оновлення та розсилка прайсів по клієнтам, просування товару, ведення клієнтської бази. Обробка щоденних звітів з продажу, контроль поповнення складу магазину, оновлення та розсилка прайсів, взаєморозрахунки, формування накладних на відправлення, контроль надсилання товару, контроль надходження коштів, ведення первинної бухгалтерії. Обов'язки SMM-фахівця, а також ведення сайту магазину (наповнення інформацією тощо).
Травень 2007 - травень 2014 (7 років), ТОВ «Глобус-РС»; посада: менеджер-логіст транспортної компанії;
Лютий 2005 – квітень 2007 (2 роки), ПП «Двадцять перше століття»; посада: керівник організаційного відділу;
Березень 2000 – січень 2005 року (5 років), ТОВ «Підприємство з іноземною інвестицією «Дайнова-Дніпро»; посада: помічник керівника департаменту паливно-мастильних матеріалів.
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ:
Досвідчений користувач MS Office, знання Інтернету, робота з месенджерами, електронною поштою, робота в програмах Google, знання програми 1С: Підприємство, знання української, російської (вiльно), англійської (рівень нижче середнього). Наявність прав водія категорії В.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Зібраність, уважність, грамотність, адаптивність, пунктуальність, організованість, відповідальність. Маю всі необхідні навички та якості для роботи з людьми: товариськістю, комунікабельністю, лояльністю, активністю, здатністю відстоювати позиції в інтересах компанії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: