Резюме від 7 лютого 2023 PRO

Григорій

Бармен, бар-менеджер, адміністратор ресторану

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 07.2022 по нині (1 рік 10 місяців)
Cofeetost, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

-Відкриття і управління закладу фаст-фуду.
-Налагодження і управління усіма процесами в роботі закладу.
- Ведення бухгалтерії у системі Poster

Надання консалтингових послуг

з 06.2022 по нині (1 рік 11 місяців)
Ресторан SNTR, Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

-Підготовка до відкриття закладу.
-Створення та ведення барного меню і авторської коктейльної карти та розробка тех.карт.
-Вибір барного обладнання та посуду.
-Набір та навчання барменів.
-Робота з поставщиками барної продукції, монікоринг пропозицій постачання алкогольних і без алкогольних напоїв та інших товарів для бару, переговори з поставщиками, укладання договорів, формування замовлень товару.
-Проведення, зведення та аналіз ревізій та інвентаризацій.
- Створення контенту та написання тексту для реклами у соціальних мережах.

Барменеджер

з 08.2021 по 02.2022 (6 місяців)
Нічний клуб "Ochi Club", Чернівецька обл, м. Чернівці (Сфера обслуговування; Готельно-ресторанний бізнес, туризм)

-Підготовка до відкриття закладу.
-Проектування бару.
-Вибір барного обладнання та посуду.
-Набір та навчання барменів.
-Робота з поставщиками барної продукції, монікоринг пропозицій постачання алкогольних і без алкогольних напоїв та інших товарів для бару, переговори з поставщиками, укладання договорів, формування замовлень товару.
-Створення та ведення барного меню та авторської коктейльної карти та тех.карт.
-Створення та введення сезонних пропозицій бару та їх тех карт.
- Безпосередня робота за баром та управління командою барменів.
-Проведення, зведення та аналіз ревізій та інвентаризацій.
- Створення контенту та написання тексту для реклами у соціальних мережах.

Надання консалтингових послуг

з 06.2021 по 08.2021 (2 місяці)
Нічний клуб "СССР", Снятин (Сфера обслуговування; Готельно-ресторанний бізнес, туризм)

-Підготовка до відкриття оновленого закладу.
- Консультування власників закладу по всіх питаннях і нюансах ведення ресторанного бізнесу.
- Навчання та організація роботи адміністраторів, барменів і офіціантів
-Створення та ведення барного меню та авторської коктейльної карти та тех.карт.

Надання консалтингових послуг

з 05.2021 по 07.2021 (2 місяці)
Кав'ярня "Бакара Кава", Чернівецька обл, м. Чернівці (Сфера обслуговування; Готельно-ресторанний бізнес, туризм)

-Консалтинг по всім питанням організації роботи бару.
- Проектування бару.
- Вибір барного обладнання та інвентаря.
- Розробка коктейльної карти

Надання консалтингових послуг

з 12.2020 по 04.2021 (4 місяці)
Ресторан "La Pasta", Чернівецька обл, м. Чернівці (Сфера обслуговування; Готельно-ресторанний бізнес, туризм)

-Підготовка до відкриття закладу.
-Проектування бару.
-Вибір барного обладнання та посуду.
-Набір та навчання барменів.
-Створення та ведення барного меню, авторської концептуальної коктейльної карти та тех.карт

Барменеджер

з 04.2020 по 01.2021 (9 місяців)
Ресторація "ХаТа", Чернівецька обл, м. Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

-Підготовка до відкриття закладу.
-Вибір барного обладнання та посуду.
-Набір та навчання барменів.
- Виготовлення рецептури та тех.карт настоянок та наливок.
-Робота з поставщиками барної продукції, монікоринг пропозицій постачання алкогольних і без алкогольних напоїв та інших товарів для бару, переговори з поставщиками, укладання договорів, формування замовлень товару.
-Створення та ведення барного меню та авторської коктейльної карти та тех.карт.
-Створення та введення сезонних пропозицій бару та їх тех карт.
- Безпосередня робота за баром та управління командою барменів.
-Проведення, зведення та аналіз ревізій та інвентаризацій.
- Створення контенту та написання тексту для реклами у соціальних мережах.

Барменеджер

з 03.2018 по нині (6 років 2 місяці)
Resto-Club Chaikovsky, Чернівецька обл, м. Чернівці (Сфера обслуговування; Готельно-ресторанний бізнес, туризм)

-Вибір барного обладнання та посуду.
-Набір та навчання барменів.
-Робота з поставщиками барної продукції, монікоринг пропозицій постачання алкогольних і без алкогольних напоїв та інших товарів для бару, переговори з поставщиками, укладання договорів, формування замовлень товару.
-Створення та ведення барного меню та авторської коктейльної карти та тех.карт.
-Створення та введення сезонних пропозицій бару та їх тех карт.
- Безпосередня робота за баром та управління командою барменів.
-Проведення, зведення та аналіз ревізій та інвентаризацій.
- Створення контенту та написання тексту для реклами у соціальних мережах.

Бармен

з 09.2017 по 01.2018 (4 місяці)
Бар "Контрабанда", Чернівецька обл, м. Чернівці (Сфера обслуговування; Готельно-ресторанний бізнес, туризм)

Бармен

з 01.2015 по 01.2020 (5 років)
Нічний клуб "Royal Place, Снятин (Готельно-ресторанний бізнес)

Бармен

з 06.2014 по 10.2019 (5 років 4 місяці)
Ресторанний комплекс "OZYORNOE", Чернівецька обл, м. Чернівці (Сфера обслуговування; Готельно-ресторанний бізнес, туризм)

Офіціант

з 04.2009 по 09.2014 (5 років 5 місяців)
Нічний клуб "Hard Rock", Чернівецька обл, м. Чернівці (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ЧНУ ім. Ю. Федьковича

Географічний, землевпорядкування та геодезія, Чернівці
Вища, з 2007 по 2012 (5 років)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: