Резюме від 7 вересня 2020

Тетяна

Юрист з державних, публічних закупівель

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 07.2017 по нині (6 років 10 місяців)
Товариство з обмеженою відповідальністю «Управляюча компанія Ксенко», Киев (оптова та роздрібна торгівля медичним обладнанням)

Посадові обов'язки: правовий аналіз та перевірка на відповідність умовам тендерної документації пропозицій на закупівлю медичного обладнання, автомобілів швидкої медичної допомоги, послуг з ремонту та технічного обслуговування. Правовий аналіз тендерних документації на відповідність законодавству, підготовка скарг, представництво інтересів компанії в АМКУ, аналіз рішень Анимонопольного Комітету України.
Додаткові обов'язки: підготовка та аналіз документів по пожежній безпеці та охороні праці, підготовка звітності по обігу джерел іонізюучого випромінювання.

Провідний фахівець з публічних закупівель

з 06.2011 по 06.2017 (6 років)
Фонд соціального захисту інвалідів, Киев (соціальна)

Проведення державних (публічних) закупівель в електронній системі закупівель (організаційне забезпечення діяльності тендерного комітету, складання та підготовка та розміщення річного плану закупівель, підготовка тендерної документації, оцінки, правовий аналіз тендерних пропозицій, підготовка проектів договорів, захист інтересів підприємства в Антимонопольному комітеті України під час оскарження).

Юрист

з 08.2009 по 07.2010 (11 місяців)
ТОВ «Ефективні інформаційні системи» (інформаційні системи)

Участь у тендерах (підготування тендерних пропозицій, правова оцінка документів, оскарження дій замовників торгів), супровід господарської діяльності підприємства.

Юрисконсульт

з 04.2008 по 06.2009 (1 рік 2 місяці)
ПП «Компанія «Еліта» (Видавництво, поліграфія)

Супровід господарської діяльності підприємства (підготовка проектів, правовий супровід укладання та контроль за виконанням господарських договорів, надання висновків та консультацій стосовно діяльності підприємства), моніторинг законодавства. Участь у тендерах (підготування тендерних пропозицій, представництво підприємства на процедурі закупівлі, оскарження дій замовників торгів).

Юрисконсульт

з 09.2006 по 02.2008 (1 рік 5 місяців)
Підприємство громадської організації інвалідів «Промінь» (торгівля)

Участь у тендерах (підготування тендерних пропозицій, представництво підприємства на процедурі закупівлі, оскарження дій замовників торгів), супровід господарської діяльності підприємства (підготовка проектів, правовий супровід укладання та контроль за виконанням господарських договорів), моніторинг законодавства.

Юрист

з 06.2006 по 09.2006 (3 місяці)
ДП «Судовий інформаційний центр» (IT)

Підготовка внутрішніх документів та супровід господарської діяльності підприємства (підготовка скарг та відповідей на скарги, листування з органами державної влади, підприємствами, організаціями та громадянами, підготовка претензій, надання висновків та консультацій стосовно діяльності підприємства, підготовка проектів та правовий супровід укладання господарських договорів, підготовка документів стосовно створення та діяльності тендерного комітету), надання письмових та усних консультацій з правових питань, моніторинг законодавства.

Юрист

з 04.2005 по 06.2006 (1 рік 2 місяці)
Консалтингова компанія «Центр тендерних процедур України» (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Юридичний супровід закупівель за державні кошти (тендерів) (розробка тендерної документації, надання консультацій та письмових відповідей стосовно скарг від учасників торгів, проведення процедур розкриття тендерних пропозицій, правова та економічна оцінка тендерних пропозицій, складання протоколів розкриття та оцінки тендерних пропозицій, складання звітів щодо проведених процедур закупівлі, розробка договорів, складання претензій, відзивів на скарги, надання юридичних консультацій), моніторинг законодавства.

Освіта

Київська державна академія водного транспорту

Юрист- спеціаліст, м. Київ
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси митний брокер (декларант) інформаційно-консультативний центр «Ін форм-Київ»

2004

Курси, підвищення кваліфікації «Публічні закупівлі»

20016

Навчання з пожежної безпект

2019

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК MS Word Користувач Internet

Додаткова інформація

Особисті якості: Порядність, працьовитість, пунктуальність, відповідальність, комунікабельність, ввічливість, швидко вчусь, легко знаходжу спільну мову.
Своїми сильними сторонами вважаю комунікабельність, ініціативність, відповідальність, здатність правильно організувати час, аналітичний розум.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: