Резюме від 3 вересня 2022 PRO

Дмитро

Повар-универсал, горячего процесса

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Боярка, Вишневе (Київська обл.), Київ, Святопетрівське

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар універсал

з 05.2021 по 09.2021 (4 місяці)
Paul, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

з 06.2020 по 01.2021 (7 місяців)
BOBRITSA DACHA, Бобриця (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 08.2019 по 09.2019 (1 місяць)
Толстый и Тонкий, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

з 10.2018 по 12.2018 (2 місяці)
Fitness food, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування комплексних обідів для здрового харчування.

М'ясник-заготівельник

з 07.2018 по 10.2018 (3 місяці)
Lucca, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка напівфабрикатів, обробка м'яса та риби.

Кухар гарячого процесу

з 11.2017 по 07.2018 (8 місяців)
Lucca, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв відповідно до технологічних карт. Італійська кухня.

Кухар-гарячник

з 05.2017 по 09.2017 (4 місяці)
City Beach Club, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв за технологічними картами, приготування заготовок для страв, дотримання санітарних норм, проведення інвентаризацій.

Кухар «Соусьє»

з 10.2016 по 04.2017 (6 місяців)
Ping-pong, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування соусів і баз на виробництві, опрацювання нових страв, дотримання ротації, інвентаризація продуктів
та готових виробів на підприємствах громадського харчування як основного виробництва, так і самостійних цехів, дотримання чистоти та порядку на робочому місці.

Кухар

з 11.2015 по 09.2016 (10 місяців)
wok2go, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв за технологічними картами, приготування заготовок для страв, дотримання санітарних норм, проведення інвентаризацій. Вивчив як гарячий процес, так і холодний, перейшов на заготівельний цех, вивчав бази супів, соусів та заправок, працюючи на wok2go нарікань та штрафів не мав, займався опрацюванням нових страв та введення їх у меню.

Освіта

ВСП НПУ імені Драгоманова

Київ
Середня спеціальна, з 2010 по 2013 (3 роки)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Є досвід роботи в ресторанах з: італійською, тайською, французькою, європейською, паназіатською кухнями.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: