Резюме від 29 вересня 2022 Файл

Денис

Юрист, начальник юридичного відділу

Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Р Е З Ю М Е

Хабалюка Дениса Олександровича

Дата та місце народження:
13 листопада 1981р., м. Херсон.

Родинний стан:
Одружений, маю двоих детей.
Статус - тимчасово переміщена особа з м.Херсону.
Освіта:
1998-2003 – Харківський Національний Університет Внутрішніх Справ /спеціальність – правознавство/ .

Досвід роботи:
2002-2003рр. – “Фонд допомоги пожежній охороні” – юрисконсульт – претензійно-позовна робота, перевірка та складання договорів з основної діяльності (оренда, купівля-продаж, послуги), діловодство, кадрова робота;

2003р. - лютий 2007 р. :
Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Херсонській обл. – головний спеціаліст-юрист – захист інтересів Фонду у місцевих, господарських судах, претензійно-позовна робота, договірна діяльність, робота з дебіторською заборгованістю (неплатників соц. внесків), робота в сфері тендерних закупівель, діловодство, кадрова робота.
Півроку виконував обов”язки начальника відділу юридичної та організаційної роботи, в підпорядкуванні у відділі знаходилось 11 спеціалістів-юристів в області.

Березень 2007 – по листопад 2008р.:
Товариство з обмеженою відповідальністю “Данон Дніпро” (створене шляхом реорганізації ЗАТ “Молочний завод “Родич”) – юрисконсульт – захист прав та інтересів підприємства в судах, правоохоронних та контролюючих органах, претензійно-позовна робота, робота з дебіторською заборгованістю, перереєстрація підприємства, повне ведення договірної діяльності (міжнародні контракти, поставки обладнання, купівля-продаж, послуги, оренда), перевірка на легітимність вхідної, вихідної документації, розгляд трудових спорів та спірних питань в сфері трудового законодавства, оформлення документів по сертифікації обладнання, земельні відносини, співпраця з перевіряючими органами (СЕС, ветінспекція, правоохоронні органи, МЧС, ЦСМ та ін.).

Листопад 2008р. – липень 2009р.:
Приватна юридична практика – супроводження підприємств з юридичних питань, складання позовів, представлення інтересів фізичних і юридичних осіб в судах.

Серпень 2009р. – по теперішній час:
ТОВ «ФПК «Корабел», ТОВ «Югнефтеранс» - юрисконсульт – захист прав та інтересів підприємства в судах, правоохоронних та контролюючих органах, претензійно-позовна робота, внесення змін у статутні документи підприємств, врегулювання земельних відносин та питань з нерухомістю, повне ведення договірної діяльності (міжнародні контракти, поставки обладнання, купівля-продаж, послуги, оренда), перевірка на легітимність вхідної, вихідної документації, розгляд трудових спорів та спірних питань в сфері трудового законодавства, юрид. консультації працівників підприємства, супроводження нотаріальних дій, оптимізація витрат, повне юридичне супроводження будівництва.
З 2012 року – начальник юридичного відділу ТОВ «ФПК «Корабел».
Загальний стаж роботи: 20 років.

Додаткова інформація:
Добре знання української, російської мови. Англійська мова (рівень – pre-intermediate).
Вільне користування комп’ютером (Windows, MS office, Internet, система «Ліга-закон»).
Маю посвідчення водія – стаж 21 рік.

Компетенції:
Орієнтований на результат, орієнтований на позитивні зміни, комунікабельний, наполегливий, цілеспрямований, здатний працювати в команді.

Телефон:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (моб.)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: