Резюме від 15 березня 2024 PRO

Олексій

Юрист, адвокат

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Консультант із судового провадження

з 10.2022 по 04.2023 (6 місяців)
Благодійна організація "Благодійний фонд "Право на захист" (у партнерстві з HIAS), Вінниця (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Працював у БФ "Право на захист" у партнерстві з HIAS в проекті STA (допомога особам без громадянства). Робота із самими незахищеними категоріями громадян, які є аппатридами (не мають громадянство жодної країни) і відповідно, не можуть бути зареєстрованими як ВПО, а так само мати будь-яку підтримку і допомогу від держави України. Вирішував кейси незадокументованих бенефіціарів, шляхом збору про них персональної інформації, з метою подальшої взаємодіїї з органами ДМС України та судами для подальшого отримання бенефіціарами громадянства, або статусу ОБГ в Україні.
Робота в проекті здійснювалась при взаємодії із УВКБ ООН, тому під час роботи я безпосередньо був зареєстрованим партнером на платформі "PROGRESS.UNHCR.ORG.", та маю високі навички реєстрації бенефіціарів на цій платформі.
Під час роботи мною було пройдено більше 10 тренінгів з безпеки, з мінної безпеки, з ядерної безпеки, безпеки поводження на блокпостах, тренінг з надання первинної медичної допомоги тощо. Під час роботи, мною також було пройдено дводенний тренінг по роботі на оновленій версії платформи "Progress.UNHCR.org". Також приймав участь у якості співспікера вебінару із проблем ОБГ у Вінницькій області.
Вмію працювати із таблицями гугл, з програмами обліку робочого часу та реєстраціїї результатів роботи.
МАЮ СЕРТИФІКАТИ, НЕОБХІДНІ ДЛЯ РОБОТИ У ПАРТНЕРСТВІ З ООН - СЕРТИФІКАТ З БЕЗПЕКИ, ТА СЕРТИФІКАТ ПРОТИДІЇ СЕКСУАЛЬНОМУ НАСИЛЬСТВУ.

Адвокат

з 09.2015 по 12.2021 (6 років 3 місяці)
Вінницький обласний центр з надання вторинної правової допомоги, Вінницька область (Юриспруденція)

Маю виправдовувальні вироки

Регіональний юрист

з 10.2011 по 09.2014 (2 роки 11 місяців)
ЗАТ «Поділлявторметал», Промислова Група «МАИР», Україна (Металургійна промисловість, металообробка)

Юридичне забезпечення діяльності та обслуговування близько 70 АТ та ТОВ металургійної промисловості, що знаходились на теритоії Україні та Польщі та належали Російській Промисловій Групі «МАІР», податкові спори, оскарження податкових та інших перевірок, ліцензування діяльності, реєстрація нерухомості та земельних ділянок, кримінальні справи.

Освіта

Київський національний університет ім. Т.Г. Шевченко

Юридичний, Київ
Вища, з 1998 по 2004 (6 років)

Спеціалазація господарське та фінансове право

Додаткова інформація

Відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, чесність, здатність швидко навчатися, маю навики роботи через віддалений доступ за допомогою інтернет-програм.

З моменту отримання свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю (27.10.2007 р.) паралельно із роботою, за договорами про наданння юридичної допомоги адвоката, надавав юридичні послуги великим с/г підприємствам, автотранспортним підприємствам, а також громадянам.

Маю досвід віддаленої роботи за допомогою, спеціально розробленою фірмою "БАСФ", програмою реєстрації, контролю та переміщення активів у великому міжнаціональному підприємстві.

Маю гарні навички написання різноманітних юридично-значущих документів (заяв, скарг, запитів,позовів тощо).

Здатен працювати на результат задля досягнення цілей підприємства.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: