Резюме від 26 березня 2024 Файл

Сергей

Су-шеф

Вік:
38 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

Бабій Сергій Олександрович

Вік:36
Місто проживання: Дніпро
Сімейне положення: Одружений
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Посада: Су-шеф Шеф

Досвід роботи

Назва компанії:ресторан Ямато ,Боулинг клуб «Цивілізація».м.Дніпро
Посада: кухар універсал
Період роботи: 2004 — 2007
Обов’язки:
- Приготування страв за тех-картами
- Переобліки
- Складання заявки на закупівлю .

Назва компанії: «Такіда» м.Дніпро
Посада: кухар універсал
Період роботи: 2007-2009
Обов’язки:
- Приготування страв за тех-картами
- Переобліки
- Розробка нових страв.
-Навчання стажерів
Назва компанії: «Melrose» м.Дніпро
Посада: Су-шеф,Шеф-кухар
Період роботи:2009—2018 Дата звільнення
Обов’язки:
- Приготування страв за тех-картами
- Переобліки
- Розробка нових страв.
-Навчання стажерів
-Відкриття нових закладів:
Солянка м.Запоріжжя 2011р.
Італьяно траторія ,Сенсуякі м.Запоріжжя 2011
Паровозъ м.Кривий Ріг
Melrose м.Кривий Ріг м.Київ, м.Луцьк, м.Житомир.
-Підбір персоналу
-Розробка сезонного меню
-Відкриття нових закладів в інших містах України.
-Відрядження в ресторани мережі з перевірками KPI.

Назва компанії:Ресторан «Плов хочу» м.Дніпро
Посада: Су-шеф
Період роботи: 2019-2021
Обов’язки:
- Приготування страв за тех-картами
- Переобліки
- Розробка нових страв.
-Навчання стажерів
-Підбір персоналу
-Розробка сезонного меню

Назва компанії: GFS м.Запоріжжя
Посада :Технолог депортаменту R&D
Період роботи:2021-2022
Обов’язки: Розробка нового продукту для власного виробництва та розробка продукту під СТМ

Освіта

Навчальний заклад: Середньо загально освітня школа №142 м.
Період навчання: 1992 — 2002
Навчальний заклад: Дніпропетровський центр професійної освіти м.Дніпро
Назва спеціальності: Кухар - кондитер
Період навчання: 2002 — 2004

Додаткова інформація

Спокійний ,вникливий ,відповідальний,швидко вчусь,комунікабельний ,відкритий для нового
Водійські права.Категорія А, В .

Моє кредо : Вмію реагувати на зміни в навколишньому середовищі.

Схожі кандидати

Бренд-шеф (консалтинг, розробка меню, проєктування)
Дніпро, Вінниця , ще 3 міста

Кухар
15000 грн, Дніпро

Кухар
Дніпро, Запоріжжя

Повар
Дніпро

Повар
Дніпро

Помощник повара, хозяюшка
Дніпро

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: