Резюме від 25 квітня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/8504712

Помічник адвоката, юриста, юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 06.2022 по 08.2022 (2 місяці)
Юридичний маркетплейс, Вся Україна (Юридична діяльність)

Надання юридичних консультацій, складання заяв, скарг та інше, постійно займаюся пошуком і аналізом юридично важливої інформації для надання правового висновку з тих чи інших питань. Цей цікавий проект надав мені великий досвід та дав змогу знайти багато друзів серед моїх колег. Це дало мені змогу допомагати людям у такий складний для України час не тільки на платній, а і на безоплатній основі. Основна моя мета, працюючи на цій платформі - це допомога. Тому, я постійно вдосконалююсь, підвищуючи свої професійні навички. Основний мій принцип роботи простий і прозорий :зрозуміти - допомогти!

Освіта

ЖККБП

Правознавство
Середня спеціальна, з 2004 по 2008 (4 роки)

Знання і навички

Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Windows Державні реєстри Rada.gov.ua

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — просунутий
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

У вільний час полюбляю читати. Основне моє хобі - гра на фортепіано. Також займаюся спортом.Особисті якості: відповідальність, ініціативність, уважність, націленість на результат, посидючість, логічне мислення, аналітичні здібності. Перевагою буде робота на дистанційній основі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: