Дмитро
Завідувач виробництва
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8641160
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
П.І.Б.: Софійчук Дмитро Григорович
Дата народження: 22.12.70
Телефон: [
E-mail: [
Сімейний стан: одружений, два сина.
Освіта :
1998-2001 Київський національний торгово-економічний університет. Спеціальність: «Технолог громадського харчування»
1991-1993 Київський технікум громадського харчування. Спеціальність:
«Організація обслуговування та управління підприємствами громадського харчування »
1988-1989 Київське кулінарне училище № 3 Спеціальність: повар
Досвід рОботИ :
2021 – теперішній час ТОВ «ЛОКАЛ ГЛАС» директор
2020 – 2021 ТОВ «Сіті Грін» завідуючий кулінарією.
2019 - 2020 ТОВ «Фудком» Велика Кишеня. Завідуючий відділом кулінарія, м`ясо, риба.
2013-2016ПТ «ІЛомбард» начальник відділення
2002 - 2013 Кафе «Чайка» директор
2002-2002 ЗАО «Фоззі». Стажировка на посаду керуючого супермаркету «Сільпо».
2000-2002 Кафе-бар «Паллада» адміністратор.
1998-2000 ПП «НТ» керуючий магазину.
1995-1998 СП «Екском-Ельзас». Ресторан «Вінштуб» («Эксклюзив») адмиіністратор (керуючий).
1993-1995 ТПП «Интеллект»
зав. виробництвом кафе - бара «Вестерн».
Додаткові навички:
Організація торгово-комерційної діяльності підприємств торгівлі, громадського харчування. Облік, управління, калькуляція, ведення звітності. Організація постачання, формування асортимента. Ведення складського обліку. Робота в 1С та інших програмах.
Водійське посвідчення В, С, Е
Схожі кандидати
Зав. виробництвом
Київ
Завідуючий харчовим виробництвом
Київ
Директор виробництва, зав. виробництвом, цехом
Київ, Біла Церква
Зав. виробництвом
Київ, Одеса
Завідуючий виробництвом
40000 грн, Київ