Резюме від 17 квітня 2024 Файл

Михаил

Заведующий производством

Вік:
50 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Прізвище, ім’я та по батькові
Волошин Михайло Олександрович
Дата народження
29.07.1973
Місце проживання
м. Київ
Телефон
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел. адреса
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи
ТОВ «Тотем стейк» (м.Київ)
2021 – теперішній час- начальник виробництва
ТОВ «ЕКО» (супермаркет «ЕКО маркет») (м.Київ)
2020 – 2021- завідуючий групи виробництва
знання технологічного процесу;
-організація роботи з персоналом свого відділу (20 чол. під керівництвом);
-прийняття участі у підборі персоналу;
-складання графіків роботи та відпусток, а також табелів;
-забезпечення основних технологічних процесів;
-формування заявок на сировину, контроль за повнотою їх виконання;
-здійснення приймання сировини по кількості і якості;
-робота з поточною документацією;
-контроль за процесом продажу товарів;
-забезпечення постійної наявності в продажу затвердженого асортименту товарів;
-підтримка оптимального товарного асортименту по групам асортименту;
-проведення моніторингу цін конкурентів, ціноутворення.

ТОВ «Бістеко» (м. Київ)
2018-2019 рр. – Завідуючий м’ясним виробництвом:
-знання технологічного процесу;
-організація роботи з персоналом свого відділу (10 чол. під керівництвом);
- розроблення технологічних карт та нових продуктів;
-прийняття участі у підборі персоналу;
-складання графіків роботи та відпусток, а також табелів;
-забезпечення основних технологічних процесів;
-формування заявок на сировину, контроль за повнотою їх виконання;
-здійснення приймання сировини по кількості і якості;
-робота з поточною документацією.

ТОВ «Фуд мережа» (супермаркет «Веллмарт») (м.Полтава)
2017-2018 рр. – Завідуючий м’ясним відділом:
-знання технологічного процесу;
-організація роботи з персоналом свого відділу (20 чол. під керівництвом);
-прийняття участі у підборі персоналу;
-складання графіків роботи та відпусток, а також табелів;
-забезпечення основних технологічних процесів;
-формування заявок на сировину, контроль за повнотою їх виконання;
-здійснення приймання сировини по кількості і якості;
-робота з поточною документацією;
-контроль за процесом продажу товарів;
-забезпечення постійної наявності в продажу затвердженого асортименту товарів;
-підтримка оптимального товарного асортименту по групам асортименту;
-проведення моніторингу цін конкурентів, ціноутворення.

ТОВ «ЕКО» (супермаркет «ЕКО маркет») (м.Полтава)
2015-2017 рр.- Заступник регіонального директора по виробництву:
Робота з персоналом:
- навчання, стажування співробітників;
- контроль зовнішнього вигляду, дотримання санітарних норм;
- контроль знання персоналу складу готової продукції;
- контроль штатного розкладу;
- проведення співбесід із кандидатами на вакансії зав. виробництвом, прийняття екзамену після закінчення стажування кандидата.

Робота із товаром - перевірка:
- перевірка санітарного стану виробничих приміщень, обладнання, інвентарю;
- перевірка викладки на вітринах на 100%, наявність асортименту на вітрині у відповідності до асортиментної матриці, стан вітрини та заприлавочної зони;
- перевірка зберігання сировини і готової продукції, наявності стікерів на п/ф та готовій продукції на виробництві;
- перевірка наявності технологічної документації на виробництві ;
- перевірка роботи лінійного персоналу у відповідності до технологічної та нормативної документації;

Робота із товаром - контроль:
- дотримання асортименту виробництва;
- замовлень сировини, відповідно до корпоративних правил, коректування замовлень, наявність сировини;
- аналіз причин накоплень, прийняття рішень про подальшу реалізацію;
- за своєчасним поданням замовлень на уцінку, контроль залишку продукції після проведення Промо-акцій, своєчасним поданням замовлень на продовження Промо, у разі більшого залишку;
- за своєчасною наявністю інформації о майбутніх Промо-акціях;
- прибутку (рентабельності) виробництва.

Робота з постачальниками (пошук нових постачальників);
Проведення моніторингу конкурентів з метою подальшого аналізу асортименту; визначення цінової політики конкурентів та розробка власної стратегії просування продукції виробництва;
Вирішення спірних питань по скаргам покупців;
Своєчасний зворотний зв'язок із представниками офісу із проблем виробництва;
Організація (пропонування) комплексу заходів для збільшення обсягів продажу (збільшення т/о), участь у розробці стратегії продажу напрямків виробництва;
Захист плану т/о, в/п, бюджету. Аналіз виконання плану Т/О і валового прибутку. Коректування плану т/о и валового прибутку на наступний місяць.
Участь у проведенні інвентаризацій, аналіз інвентаризацій в базі виробництва та в базі маркету;
Контроль надання різноманітних фотозвітів, надання фотозвітів в ЦО на вимогу;
Своєчасне подання усієї інформації із ЦО - завідуючим виробництвом: Промо, АВД, технологічних карт, технологічних інструкцій, вказівок та розпоряджень;
Робота с контролюючими органами:
- складання угод із ветеринарними службами и СЕС;
- контроль правил санітарного стану торгівельного залу, виробничих цехів;
- контроль наявності дозвільної документації.
Навчання і курирування лінійного персоналу та завідуючих виробництвом;
Участь у відкритті нових маркетів в регіоні.
ТОВ «Фуд мережа» (супермаркет «Веллмарт»)
2012-2015 рр. – форматор:
- виконання контролю за торгівельними майданчиками мережі на регіональному рівні
завідуючий м’ясним відділом:
-знання технологічного процесу;
-організація роботи з персоналом свого відділу (20 чол. під керівництвом);
-прийняття участі у підборі персоналу;
-складання графіків роботи та відпусток, а також табелів;
-забезпечення основних технологічних процесів;
-формування заявок на сировину, контроль за повнотою їх виконання;
-здійснення приймання сировини по кількості і якості;
-робота з поточною документацією;
-контроль за процесом продажу товарів;
-забезпечення постійної наявності в продажу затвердженого асортименту товарів;
-підтримка оптимального товарного асортименту по групам асортименту;
-проведення моніторингу цін конкурентів, ціноутворення.

2012р. – теперішній час – приватний підприємець

ТОВ «М’ясний стандарт»
2011-2012 рр. - технолог м’ясного виробництва:
знання технологічного процесу, а також технічних вимог, що ставляться до сировини, матеріалів та готової продукції;
знання виробничих потужностей, технічних характеристик та правил роботи з технологічним обладнанням;
організація роботи з персоналом свого підрозділу (19 чол. під керівництвом);
прийняття участі у підборі персоналу;
складання графіків роботи та відпусток, а також табелів;
забезпечення основних технологічних процесів, а також складання планів впровадження нової техніки та технології, підвищення економічної ефективності підприємства;
формування заявок на спеції, сировину та витратні матеріали, контроль за повнотою їх виконання;
здійснення приймання сировини по кількості і якості;
робота з технологічною та іншою поточною документацією;
контроль за дотриманням встановлених технологічних процесів на виробництві; процесом продажу товарів;
проведення інвентаризації;
виконання розрахунків виробничих потужностей та завантаженості обладнання, складання та перегляд технічних умов та вимог, що пред’являються до сировини, основним та додатковим матеріалам, напівфабрикатам тощо.них технологічних процесів на виробництві; ищення економічної ефективності підприємства,0000000000000000000

ТОВ «Фоззі фуд» (супермаркет «Сільпо»)
2010-2011 рр.– завідуючий м’ясним відділом:
знання технологічного процесу;
організація роботи з персоналом свого відділу (11 чол. під керівництвом);
прийняття участі у підборі персоналу;
складання графіків роботи та відпусток, а також табелів;
забезпечення основних технологічних процесів;
формування заявок на сировину, контроль за повнотою їх виконання;
здійснення приймання сировини по кількості і якості;
робота з поточною документацією та контроль за процесом продажу товарів;
забезпечення постійної наявності в продажу затвердженого асортименту товарів;
підтримка оптимального товарного асортименту по групам асортименту;
проведення інвентаризації та проведення моніторингу цін конкурентів.
Освіта
2010 р. – Кіровоградський комерційний технікум, технолог харчової промисловості, молодший спеціаліст.
Професійні навички та вміння
Windows, MS Office, 1С Бухгалтерія, Internet – впевнений користувач, великий досвід продажу.

Професійні якості

Надійність, вміння працювати в команді та з клієнтами, адаптація, самовдосконалення, дисциплінованість, уважність. Наявність прав водія кат. «В», наявність санітарної книжки. Готовність до відряджень.
Інше
Одружений, маю 2-х дiтей.
Захоплення – рибалка.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: