Резюме від 30 квітня 2024

Андрей

Заведующий производством, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідуючий виробництвом

з 01.2020 по нині (4 роки 4 місяці)
Кеїтерінгова компанія "ЇZHAK", Київ (Приготування та продаж готової продукції)

Завідуючий виробництвом

з 09.2019 по 01.2020 (4 місяці)
Кеїтерінгова компанія "Латук", Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Заведующий кулинарного производства

з 05.2018 по 09.2019 (1 рік 4 місяці)
Велика Кишеня, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Контроль процессов Производства
Контроль качества приготовленных блюд на витрине.
Контроль товарооборота и дохода производства.
Проведение инвентаризации, контроль списания.
Организация и планирование работы сотрудников отдела.

Завидующий столовой

з 07.2014 по 04.2018 (3 роки 9 місяців)
Олимпийский колледж ім.Піддубного, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Контроль приготовления от закладки и до выдачи готовых блюд .
Закупка , составления меню на каждый день.
Набор и обучения персонала .
Проработка и составления новых тех-карт и введения их в меню.
Организация без прерывной работы кухни и 4-х разового питания .
Участия в проведения тендерных закупках через программу Прозоро.
Прохождения державных проверок.
Руководство персоналом 26 человек .
Прыйом и контроль выдачи серия со склада на кухню .

Освіта

Киівський Університет Туризму Економіки і Права(Київ)

Готельно-ресторана справа, Киев
Вища, з 2013 по 2017 (3 роки 8 місяців)

Экономично-юридическое училище

Технология-приготовления пищи, Киев
Середня спеціальна, з 2010 по 2013 (2 роки 8 місяців)

Знання і навички

Водительские права кат. B Маю сертифікат ХАССП

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: