- PRO
Галина
Технолог, директор виробництва, керівник відділу якості
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 42 роки
- Місто проживання:
- Дрогобич
- Готовий працювати:
- Дистанційно, Дрогобич, Івано-Франківськ, Львів
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8687166/
Досвід роботи
Головний технолог
з 12.2023 по нині
(1 рік 3 місяці)
Молочний завод., Вся Україна (Харчова промисловість)
Впровадження виробництва на молочному заводі (створення виробничих приміщень, лабораторії щодо відповідності до міжнародних стандартів, розробка документів згідно вимог міжнародних стандартів НАССР, ISO/FSSC22000, сертифікація) , налагодження і удосконалення ліній виробництва і введення їх в експлуатацію,розроблення рецептур і технологічних карт, контроль, удосконалення та оптимізація технологічних процесів,контроль якості готового продукту , сертифікація підприємства ISO22000.
Начальник лабораторії, технолог виробництва, директор з якості
з 01.2017 по 12.2019
(2 роки 11 місяців)
Підприємство по виробництву і розливу алкогольної продукції., Дрогобич (Харчова промисловість)
Запуск виробництва на заводі по виготовленню алкогольної продукції (створення виробничих приміщень, лабораторії щодо відповідності до міжнародних стандартів, розробка документів згідно вимог міжнародних стандартів НАССР, ISO/FSSC22000, сертифікація) , налагодження самих ліній виробництва,контроль удосконалення та оптимізація технологічних процесів,контроль якості готового продукту ( асортимент більше 30 видів), сертифікація підприємства згідно міжнародних стандартів.
- Організація лабораторії: налагодження роботи, контроль проведення відбору проб, налагодження технологічного процесу, контроль вхідної сировини та готової продукції
- Розробка документів та впровадження системи управління якості
- Проведення валідації аналітичних методик, процесів виробництва, процесів очистки технологічного обладнання
- Проведення внутрішніх аудитів
- Навчання персоналу лабораторії
- розробка і впровадження систем НАССР, ISO/FSSC22000
- Управління та навчання персоналу
- Контроль,удосконалення та оптимізація технологічних процесів
- Контроль якості готового продукту
- Сертифікація підприємства згідно міжнародних стандартів
Начальник лабораторії,( технолог виробництва)
з 09.2013 по 12.2023
(10 років 3 місяці)
Завод по виробництву і розливу води питної, Трускавець (Харчова промисловість)
Організація лабораторії харчового виробництва:
-організація лабораторії: налагодження роботи, контроль проведення відбору проб, налагодження технологічного процесу, контроль вхідної сировини та готової продукції
-робота з рекламаціями
-розробка документів та впровадження системи управління якості
-проведення валідації аналітичних методик, процесів виробництва, процесів очистки технологічного обладнання
-проведення внутрішніх аудитів
-навчання персоналу лабораторії
-розробка і впровадження систем НАССР, ISO/FSSC 22000
-організація та запуск виробництва
-розробка і впровадження нових видів продукції
-управління та навчання персоналу
-введення технічної документації, ТУ,ТІ, рецептур
-контроль,удосконалення та оптимізація технологічних процесів
-контроль якості готового продукту
-сертифікація підприємства згідно міжнародних стандартів;
- підготовка і запуск виробничого процесу виготовлення готової продукції;
-досвід роботи у розробці нових продуктів, -оптимізація,технологічних процесів виробництва;
-контроль відповідності продукції згідно НД та іншим чинним нормативним документам;
-контроль технологічного процесу;
-розробка рецептури та впровадження нових видів продукції, технологічних процесів виробництва;
-розробка технологічної документації, написання ТУ,ТІ,рецептур, блок-схем виробництва,опис продукції і розробка документації згідно вимог НАССР, ІSO/FSSC 22000
-щоденний контроль відповідності норм при виробництві готової продукції.
-організація та контроль технологічного процесу виробництва продукції.
Начальник лабораторії,( технолог виробництва)
з 07.2008 по 09.2013
(5 років 2 місяці)
Дрогобицький молочний завод, Дрогобич (Харчова промисловість)
Організація лабораторії харчового виробництва:
-Організація лабораторії: налагодження роботи, контроль проведення відбору проб, налагодження технологічного процесу, контроль вхідної сировини та готової продукції
-Робота з рекламаціями
-Розробка документів та впровадження системи управління якості
-Проведення валідації аналітичних методик, процесів виробництва, процесів очистки технологічного обладнання
-Проведення внутрішніх аудитів
-Навчання персоналу лабораторії
-розробка і впровадження систем НАССР, ISO/FSSC22000
Організація та запуск виробництва:
-Організація та запуск виробництва
-Розробка і впровадження нових видів продукції
-Управління та навчання персоналу
-Введення технічної документації, ТУ,ТІ, рецептур
-Контроль,удосконалення та оптимізація технологічних процесів
-Контроль якості готового продукту
-Сертифікація підприємства згідно міжнародних стандартів
Лаборант хіміко-бактеріологічної лабораторії на молочному заводі
з 06.2007 по 07.2008
(1 рік 1 місяць)
Дрогобицький молочний завод, Дрогобич (Харчова промисловість)
- проведення відбору проб
- проведення дослідження вхідної сировини
- проведення дослідження готової продукції
- контроль технологічного процесу
-підготовка реактивів, обладнання
Освіта
Львівський Національний Університет ім. І.Франка
Біологічний факультет, біолог і хімік, Львів
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)
Додаткова освіта та сертифікати
Сертифікат : « Система менеджменту безпечності харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі ISO22000
19.04.2022р
Сертифікат проходження навчання ISO/FSSC22000. Система управління безпечністю харчових продуктів. Курс для внутрішніх аудиторів
1-2.12. 2016р
Сертифікат «практичні аспекти розроблення та впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР»
24.02.2016р
Знання мов
- Польська — середній
- Українська — вільно
Інші резюме цього кандидата
Дистанційно
Ткачук Галина Технолог харчового виробництва e-mail: т: м. Дрогобич, Україна 14.07.1982 р.н. Освіта вища:Львівський Національний Університет ім. І. Франка, біологічний факультет, біолог і хімік Сертифікат :...
Схожі кандидати
-
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Дніпро, Київ , ще 8 міст -
Начальник юридичного відділу, керівник юр. департаменту, заступник директора з юридичних питань
60000 грн, Івано-Франківськ, Львів , ще 4 міста -
Директор департаменту, заступник директора, начальник управління, відділу
Івано-Франківськ, Львів, Дистанційно -
Директор підприємства, заступник директора, керівник філії
Вінниця, Житомир , ще 3 міста -
Директор заводу, підприємства, заступник директора
Дніпро, Київ , ще 3 міста -
Керівник підприємства, відділу продажу, виробництва, операційний директор
Львів