Резюме від 15 червня 2023

Олексій

Инспектор службы безопасности

Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший інспектор

з 09.2007 по 12.2018 (11 років 3 місяці)
ГУНП України в Дніпропетровській області, Кривий Ріг (Правоохоронний орган)

Єрмаков Олексій Олегович, 10.07.1983 року народження. Мешкаю м. Київ, вул. Марини Цвєтаєвої 12/43. Закінчив Київський Національний Економічний Університет, а також магістратуру Донецького Юридичного Інституту МВС України. З 2007 року по 2019 рік працював в МВС України на різних посадах, 6 років з яких у карному розшуку, 6 років у Державній службі боротьби з економічною злочинністю, маю досвід роботи в безпеці на будівельному господарстві. Маю водійське посвідчення категорії "В" та власне авто. Серед основних своїх якостей можу підкреслити пунктуальність та відповідальність. Також я є військовозобовязаним та маю квиток офіцера запасу збройних сил України. До кримінальної або адміністративної відповідальності ніколи не притягувався. Знаю правила ділового документообігу. Маю диплом охоронника.

Освіта

Донецький Юридичний Інститут МВС України

Правознавство, Кривой Рог
Вища, з 2017 по 2018 (1 рік)

Здобув кваліфікацію магістра з права

Додаткова освіта та сертифікати

Військова кафедра Криворізького авіаційного коледжу

2 роки

Знання і навички

Користувач ПК Володію знанням ділового документообігу

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Єрмаков Олексій Олегович, 10.07.1983 року народження. Мешкаю м. Київ, вул. Марини Цвєтаєвої 12/43. Закінчив Київський Національний Економічний Університет, а також магістратуру Донецького Юридичного Інституту МВС України. З 2007 року по 2019 рік працював в МВС України на різних посадах, 6 років з яких у карному розшуку, 6 років у Державній службі боротьби з економічною злочинністю, маю досвід роботи в безпеці на будівельному господарстві. Маю водійське посвідчення категорії "В" та власне авто. Серед основних своїх якостей можу підкреслити пунктуальність та відповідальність. Також я є військовозобовязаним та маю квиток офіцера запасу збройних сил України. До кримінальної або адміністративної відповідальності ніколи не притягувався.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: