Резюме від 20 січня 2023 PRO

Taras

Авіаменеджер, льотний диспетчер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Бориспіль
Готовий працювати:
Бориспіль, Дистанційно, Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Агент з контролю обслуговування ПС

з 01.2022 по нині (2 роки 4 місяці)
Авіакомпанія " Роза Вітрів ", Бориспіль (Транспорт, логістика)

Координація і контороль наземного обслуговування повітряних суден на пасажирських та вантажних рейсах в МА " Бориспіль ".

Співпраця та кооперація з екіпажами, технічним персоналом, постачальниками хендлінгових послуг та рештою підрядників для забезпечення своєчасного відправлення рейсів з дотриманням всіх вимог та правил авіабезпеки та технологічних процедур на авіа транспорті.

Планування, центрування, розміщення вантажу та пошти на вантажних рейсах з дотриманням правил та рекомендацій; взаємодія з екіпажами.

Оперативний диспетчер

з 03.2018 по 01.2022 (3 роки 10 місяців)
ТОВ "Шенон Ейр Україна", Київ (Транспорт, логістика)

Диспетчер із забезпечення польотів та організації наземного обслуговування авіації загального призначення, вантажних та чартерних рейсів в аеропортах України. Контроль та координація обслуговування з аеропортовими службами та постачальниками хендлінгових послуг, отримання LND PERMIT, PPR і SLOT. Підготовка та аналіз NOTAM, AIP/AIS, та решти оперативної інформації для екіпажів та авіакомпаній. Обробка заявок , ділове листування з контрагентами та авіакомпаніями, супровід рейсів та організаційна робота з екіпажами

Координатор по роботі з аеропортом

з 11.2017 по 01.2018 (2 місяці)
TНT Україна, Гора (Транспорт, логістика)

Робота з аеропортовими службами щодо розміщення і відправлення кур'єрської пошти авіалініями, оформлення необхідної документації у контролюючих органах вантажного терміналу аеропорту "Бориспіль" обробка інформації щодо добового завантаження вантажоперевезень для забезпечення якісного логістичного рішення для конкретного клієнта.

Агент з організації наземного обслуговування

з 01.2007 по 11.2017 (10 років 10 місяців)
ДПМА "Бориспіль", Бориспіль (Транспорт, логістика)

Організація обслуговування і наземне адміністрування рейсів авіації загального призначення, урядових та чартерних рейсів; перонний хендлінг повітряних суден: towing, marshalling, turnaround control, de-antiicing procedure, control for dangerous goods and weight and balance, etc. Ділове листування та обробка заявок від авіакомпаній та flight support компаній, щодо обслуговування в аеропорті

Диспетчер

з 07.2002 по 01.2007 (4 роки 6 місяців)
LSG Sky Chefs, Бориспіль (Транспорт, логістика)

Диспетчер логістичного відділу кейтерінгової компанії. Прийом та обробка замовлень, контроль та розподіл, у відповідності до замовлень авіакомпаній, щодо доставки кейтерінгу на літаки.

Освіта

НАУ

Інститут післядипломної освіти, інженер з транспорту, Київ
Вища, з 2009 по 2011 (2 роки)

Організація пасажирських та вантажних перевезень на авіаційному транспорті

НТУУ КПІ

Адміністративний менеджмент, Київ
Вища, з 1997 по 2003 (6 років)

Управління виробничою та невиробничою сферою економіки держави

Додаткова освіта та сертифікати

Авіаційна Льотна Академія, сертифікат з курсу підготовки Співробітник із забезпечення польотів ( Початкова підготовка)

2020

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Досвід роботи в авіаційних пасажирських та вантажних перевезеннях, організація та знання особливостей наземного обслуговування та забезпечення польотів повітряних суден , навички роботи рамп-агента та супервайзера на регулярних рейсах та рейсах ділової авіації, ділове листування з авіакомпаніями та обслуговуючими контрагентами з питань забезпечення наземного обслуговування рейсів необхідними послугами в аеропортi

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: