Резюме від 11 травня 2023 Файл

Таня

Помічник керівника

Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
БУЛАХ Тетяна Вікторівна

Дата народження: 7 лютого 1985 року
Контактна інформація: тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), м. Київ

Функціональні обов'язки в ВГО «Федерація боксу України»:
- введення переговорів з контрагентами щодо умов договорів та їх підписання;
- підготовка текст угод на підставі досягнутих з контрагентом домовленостей, ведення обліку укладених та відстежувати терміни дії договорів;
- підготовка додаткових угод про продовження договорів та внесення до них змін;
- організовувація обміну із контрагентами документами первинного обліку, що підтверджують виконання зобов'язань за договором.

Функціональні обов'язки в Мінмолодьспорту:
- підготовка проекту Указу Президента України "Про призначення державних стипендій видатним діячам фізичної культури і спорту" та погодження його у встановленому порядку з іншими державними органами.
- підготовка необхідних матеріалів на комісію з конкурсного відбору кандидатів на здобуття державних стипендій для видатних діячів фізичної культури і спорту Мінмолодьспорту.
- опрацювання та підготовка відповідних документів щодо нагородження державними нагородами, відзнаками Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України та відомчими заохочувальними відзнаками Мінмолодьспорту.
- організація та підготовка процедури вручення відзнак Мінмолодьспорту, державних нагород, відзнак Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.- оперативне виконання завдань керівника.
- надання консультації та допомоги відвідувачам щодо оформлення необхідних документів про щодо нагородження державними відповідними нагородами.

Досвід роботи:


Освіта: Повна вища, магістр, Львівська комерційна академії, 2007 р., міжнародні економічні відносини, магістр з міжнародних економічних відносин

Професійні навички:
досвідчений користувач ПК: MsWord, Excel, Power Point.
навички оперативного пошуку інформації в мережі Інтернет.
організаторські здібності.
грамотна усна і письмова мова;
володіння іноземними мовами (українська – рідна, російська – вільно, англійська – базовий рівень (розмовний, письмовий), польська – базовий рівень (розмовний, письмовий);
Особисті якості: комунікабельність, відповідальність, порядність, гнучкість, креативність, вмію працювати в команді, здатність швидко навчатися.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: