Резюме від 22 вересня 2017 PRO

Михайло

Менеджер з продажу, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-консультант; Менеджер.

з 01.2005 по 12.2010 (5 років 11 місяців)
Досвід роботи 5 р. в сфері торгівлі. (Торгівля,гурт та роздріб.)

2009-2010р.ТзОВ ” Ваги АКСІС Україна ”, менеджер – Продаж вагового та технологічного обладнання; розширення та супровід клієнтської бази; контроль дебіторської заборгованості; надання технічних консультацій телефоном і особисто; формування та підтримка дилерської мережі; розробка схем та організація доставки продукції клієнтам на території України; обробка первинної бухгалтерської документації; участь в спеціалізованих виставках та презентаціях; виконання обов’язків керівника відділу продажу; робота з митницею - розмитнення і замитнення вантажів, оформлення документів.

2008-2009р.ТзОВ “НЕСО”,мнеджер- продаж систем опалення:створення та впорядкування клієнтської бази,ведення переговорі з клієнтами,планування та проведення заходів для просування продукції,контроль дебіторської заборгованості.
Мержа магазинів “Килимок”-продавець консультант: прямі продажі,демонстрація товару, надання клієнту якісної консультації про товар,підготовка товару до продажу.

2007-2008р.Торгвий центр “МАРК”-продавець-консультант відділу сантехніки: прямі продажі,викладка товару на стилажі,консультації особисто,демонстрація товару.

2005-2007р. Гуртівня меблевої фурнітури-продавець-консультант: прямі та не прямі продажі,викладка товару на вітрину,консультації телефоном та особисто,розширення та супровід клієнтської бази.

Освіта

Художньо Професійно Технічне Училище№64

Професія- столяр,паркетник,різбяр., Львів
Середня спеціальна, з 1999 по 2002 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Проходження тренінгів з торгівлі

2015р.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office Користувач Internet Windows 1С:Бухгалтерія Знання офісних програм Бухгалтерський облік Утиліта Відповідальний,самостійний,комунікабельний,пунктуальний.

Знання мов

  • Українська — середній
  • Російська — середній

Додаткова інформація

Продаж вагового та технологічного обладнання; розширення та супровід клієнтської бази; контроль дебіторської заборгованості; надання технічних консультацій телефоном і особисто; формування та підтримка дилерської мережі; розробка схем та організація доставки продукції клієнтам на території України; обробка первинної бухгалтерської документації; участь в спеціалізованих виставках та презентаціях; виконання обов’язків керівника відділу продажу; робота з митницею - розмитнення і замитнення вантажів, оформлення документів.
Продаж систем опалення:створення та впорядкування клієнтської бази,ведення переговорі з клієнтами,планування та проведення заходів для просування продукції,контроль дебіторської заборгованості.
Прямі продажі,викладка товару на стилажі, демонстрація товару, надання клієнту якісної консультації про товар,підготовка товару до продажу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: