Резюме від 25 березня 2024 PRO

Tetiana

Фахівець, інженер з договірної роботи, офіс-менеджер, комірник, діловод, 23 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Винники, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по роботі з клієнтами

з 08.2023 по 11.2023 (3 місяці)
Юридична компанія "Лігл*", Львів (Юриспруденція)

Робота в CRM системі, обдзвін потенційних клієнтів, запис на консультацію до юристів.

Провідний фахівець з реалізації тепла та послуг

з 08.2015 по нині (8 років 8 місяців)
ДТЕК ЗАПОРІЗЬКА ТЕС, АТ "ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО", Енергодар (Енергетика)

Укладання від імені підприємства договорів купівлі‑продажу теплової енергії, надання послуг (оренди, автотранспортних послуг та ін.) Робота в системі договорів КВАНТ‑ЕХО, SAP R3; Ведення обліку реалізованої теплової енергії, наданих послуг; оформлення первинної бухгалтерської документації: актів виконаних робіт, рахунків на оплату, надсилання їх контрагентам та відображення‑проведення їх в системі обліку SAP ERP. Контроль за виконанням умов діючих договорів з обох сторін. Робота з контрагентами: листування/переговори з ними, вивчення їхніх потреб та консультування щодо умов продажу та надання послуг. За потреби та за погодження керівництвом ініціювання претензійно‑позовної роботи шляхом подання відповідних заявок та необхідних документів в юридичний відділ підприємства. Оформлення та своєчасне подання статистичної та відомчої звітності.

Інженер з режимів 2 категорії

з 02.2000 по 08.2015 (15 років 6 місяців)
Запорізька ТЕС, АТ "Дніпроенерго", Енергодар (Енергетика)

Ведення обліку роботи енергоблоків ТЕС, витрат палива, водоспоживання; облік вироблених електро‑ та теплоенергії, розрахунок фактичних техніко‑економічних показників ТЕС, облік/розрахунок планової та фактичної робочої потужності; оформлення та подання відповідної місячної / річної статистичної та відомчої звітності. Укладання договорів закупівлі та реалізації теплової енергії.

Освіта

Державний університет "Львівська політехніка"

Теплотехнічний факультет, магістр, спеціальність "Енергетика", Львів
Вища, з 1994 по 1999 (5 років)

Знання і навички

ERP САПР SAP ERP Договірна робота Користувач ПК Договірна робота, робота з контрагентами Ведення CRM Комунікабельність Уважність Здатність до навчання

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Маю досвід роботи з клієнтами, також в CRM системі, з договорами та договірною документацією. Орієнтуюсь на потреби клієнта / контрагента, при виникненні розбіжностей оперативно знаходжу рішення для їхнього усунення. Комунікабельна, маю високу працездатність та стресостійкість. Можу працювати як в команді так і самостійно, орієнтована на результат. Швидко навчаюся, відкрита до нового.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: