Резюме від 1 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/8817185

Менеджер з логістики, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер

з 06.2003 по 08.2022 (19 років 2 місяці)
ТОВ «ІСТ Україна», Київ (Транспорт, логістика)

Робота з ключовим клієнтом. Пошук нових клієнтів; підготовка звітності для керівника з підсумків роботи; проведення переговорів з клієнтами; контроль дебіторської заборгованості; підготовка та проведення зустрічей з потенційними клієнтами. Підготовка документів у відповідь на тендерну пропозицію. Управління та контроль повним циклом реалізації проекту (самостійно або з наставником): робота з постачальником, розрахунки, ведення документації. Ведення бази клієнтів у системі CRM; документальний супровід. Робота з перевізниками: пошук, інформаційний супровід, організація та контроль процесу перевезень, документальне супроводження процесу перевезень

Менеджер з логістики

з 06.2003 по 08.2022 (19 років 2 місяці)
ІСТ - Україна, Київ (Транспорт, логістика)

Начальник ремонтно-механічної майстерні

з 07.2001 по 03.2003 (1 рік 8 місяців)
ВАТ Івано-Франківська ПМК № 75, Івано-Франківськ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Виконання планових завдань ремонтно-механічної майстерні. Організація підготовки виробництва та забезпечення контролю за додержанням технологічних процесів. Контроль виконуваних робіт. Проведення аналізу наслідків виробничої діяльності ремонтно-механічної майстерні, здійснення контролю за правильністю та своєчасністю оформлення документів з обліку робочого часу, виробітку, простоїв та заробітної плати. Контроль додержання працівниками трудової та виробничої дисципліни, виконання ними правил та норм з охорони праці. Внесення пропозиції щодо заохочення працівників, які відзначилися, та накладання дисциплінарних стягнень на порушників дисципліни. Забезпечення правильності експлуатації виробничих приміщень, ремонтних майданчиків, силових установок та іншого устаткування, своєчасне проведення їх ремонту, огляду та випробувань, правильне ведення технічної документації та паспортів. Забезпечення утримання в справному стані захисних пристосувань до верстатів, машин, механізмів та іншого устаткування, запобіжних пристроїв та санітарно-технічного устаткування. Організація безпечного зберігання, транспортування та використання отруйних, їдких, вибуховогненебезпечних та радіоактивних речовин, контроль додержання вимог безпеки під час роботи із цими речовинами.

В.о. начальника транспортно-експедиційного відділу

з 10.2000 по 03.2001 (5 місяців)
Західноукраїнська продовольча компанія «Берест-Продторг», Івано-Франківськ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Забезпечення організації транспортно-експедиційного обслуговування послуг на умовах і в терміни. Участь у розробленні маршрутів перевезень. Контроль та організаія підвищення якості транспортно-експедиційного обслуговування. Контроль за своєчасним і правильним оформленням товарно-транспортних накладних, вантажних митних декларацій, іншої дорожньої документації. Контроль роботи з розшуку вантажів, автотранспортних засобів, які пропали, та ведення претензійних справ. Забезпечення в процесі діяльності дотримання законів та інших нормативно-правових актів, а також міжнародних конвенцій і угод з транспортно-експедиційної діяльності. Керування працівниками відділу. Контроль обігу ПММ.

Освіта

ІФДТУНГ

Інженер-механік, Івано-Франківськ
Вища, з 1995 по 2000 (5 років)

Знання і навички

Організація внутрішніх перевезень Самостійне прийняття рішень Здатність до навчання Ведення CRM GPS-моніторинг Користувач 1С

Схожі кандидати

Менеджер з логістики
35000 грн, Київ, Вишневе (Київська обл.), Софіївська Борщагівка

Логіст
Київ

Менеджер по логистике
30000 грн, Київ, Дніпро , ще 6 міст

Механик по выпуску, логист, инженер по транспорту, водитель кат. В, С
Київ, Біла Церква, Тараща

Менеджер по роботі з партнерами і координації логістичних процесів
Київ, Вінниця

Logistics specialist, sales manager, customer support supervisor
23000 грн, Київ, Інші країни, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: