Павло
Піцейоло-сушист, кухар на мангал, 15 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 55 років
- Місто:
- Дніпро
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8878860
Досвід роботи
Кухар універсал
з 04.2022 по 08.2022
(4 місяці)
Біла Хата, Долинська (Готельно-ресторанний бізнес)
- Виготовлення заготовок;
- Приготування комплексних обідів;
- Обслуговування банкетів;
- Приготування гриль меню;
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм;
- Контроль за якістю і вагою страв.
Піццайола-сушист
з 01.2020 по 03.2022
(2 роки 2 місяці)
Like Fish, Херсон (Мережа фірмових рибних крамниць)
- Заміс тіста; формування і випікання піцци;
- Дотримання наявних технологічних карт та їх вдосконалення;
- Розробка фірмових рецептів та наповнення піцци;
- Заміна кухаря-сушиста: виготовлення суші, ролів та страв WOK-меню;
- Дотримання санітарних-гігієнічних правил і норм;
- Якісне обслуговування клієнтів.
Шеф-кухар, сушист
з 04.2019 по 01.2020
(9 місяців)
Forelis, Херсон (Роздрібна торгівля)
- Формування заготовок для страв;
- Формування напівфабрикатів з рибних страв для подальшого продажу у замороженому та готовому вигляді;
- Випуск продукції власного копчення;
- Приготування суші та ролів на винос;
- Дотримання санітарних норм;
- Контроль за умовами і строками зберігання продукції.
Сушист- піццайола
з 01.2017 по 03.2019
(2 роки 2 місяці)
Doshi Doshi, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)
- Формування заготовок;
- Виготовлення суші, ролів;
- Приготування страв японської кухні і WOK-меню;
- Заміна кухаря-піццайоли: заміс тіста і виготовлення піцци згідно меню;
- Контроль за умовами і строками зберігання продуктів;
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм праці.
Шеф кухар
з 09.2015 по 01.2017
(1 рік 4 місяці)
Ресторан Подкова, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)
- Приготування страв ресторанного рівня;
- Максимально швидка і якісна видача страв;
- Удосконалення технологічних карт і перегляд меню;
- Обслуговування банкетів;
- Контроль за якістю і вагою страв;
- Організація закупівлі продуктів;
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм;
- Підтримка чистоти на робочому місці.
Освіта
Херсонський технікум торгівлі
Кухар і кондитер, Херсон
Середня спеціальна, з 1991 по 1993 (2 роки)
Знання і навички
Інвалідність
Третя група.
Інвалідність не заважає ефективно і якісно виконувати свої обов'язки.
Додаткова інформація
Маю організаторські здібності, пунктуальний, відповідальний, чесний та порядний співробітник. Дуже люблю свою професію і маю творчий підхід до роботи, постійно вдосконалюю свої навички.
Схожі кандидати
Сушист, повар, шеф, су-шеф
25000 грн, Дніпро
Сушист, повар (горячий процесс)
15000 грн, Дніпро
Кухар, помічник кухаря
15000 грн, Дніпро
Сушист, кухар-універсал, офіціант
Дніпро
Повар на мангал
25000 грн, Дніпро, Кривий Ріг
Кухар піци, суші
Дніпро