Резюме від 5 лютого 2023 PRO

Павло

Піцейоло-сушист, кухар на мангал, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар універсал

з 04.2022 по 08.2022 (4 місяці)
Біла Хата, Долинська (Готельно-ресторанний бізнес)

- Виготовлення заготовок;
- Приготування комплексних обідів;
- Обслуговування банкетів;
- Приготування гриль меню;
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм;
- Контроль за якістю і вагою страв.

Піццайола-сушист

з 01.2020 по 03.2022 (2 роки 2 місяці)
Like Fish, Херсон (Мережа фірмових рибних крамниць)

- Заміс тіста; формування і випікання піцци;
- Дотримання наявних технологічних карт та їх вдосконалення;
- Розробка фірмових рецептів та наповнення піцци;
- Заміна кухаря-сушиста: виготовлення суші, ролів та страв WOK-меню;
- Дотримання санітарних-гігієнічних правил і норм;
- Якісне обслуговування клієнтів.

Шеф-кухар, сушист

з 04.2019 по 01.2020 (9 місяців)
Forelis, Херсон (Роздрібна торгівля)

- Формування заготовок для страв;
- Формування напівфабрикатів з рибних страв для подальшого продажу у замороженому та готовому вигляді;
- Випуск продукції власного копчення;
- Приготування суші та ролів на винос;
- Дотримання санітарних норм;
- Контроль за умовами і строками зберігання продукції.

Сушист- піццайола

з 01.2017 по 03.2019 (2 роки 2 місяці)
Doshi Doshi, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

- Формування заготовок;
- Виготовлення суші, ролів;
- Приготування страв японської кухні і WOK-меню;
- Заміна кухаря-піццайоли: заміс тіста і виготовлення піцци згідно меню;
- Контроль за умовами і строками зберігання продуктів;
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм праці.

Шеф кухар

з 09.2015 по 01.2017 (1 рік 4 місяці)
Ресторан Подкова, Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

- Приготування страв ресторанного рівня;
- Максимально швидка і якісна видача страв;
- Удосконалення технологічних карт і перегляд меню;
- Обслуговування банкетів;
- Контроль за якістю і вагою страв;
- Організація закупівлі продуктів;
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм;
- Підтримка чистоти на робочому місці.

Освіта

Херсонський технікум торгівлі

Кухар і кондитер, Херсон
Середня спеціальна, з 1991 по 1993 (2 роки)

Знання і навички

Складання технологічних карт Розробка ресторанного меню та подальше його вдосконалення Знання української,європейської,японської,тайської кухні Організація банкетів і фуршетів, їх обслуговування Досвід закупівлі всіх видів продукції для бару і кухні Розробка комплексних обідів Досвід роботи з усіма видами кухонного обладнання Управління персоналом кухні, організація вировничого процесу Досвід організації роботи ресторану, що відкрився з нуля

Інвалідність

Третя група.
Інвалідність не заважає ефективно і якісно виконувати свої обов'язки.

Додаткова інформація

Маю організаторські здібності, пунктуальний, відповідальний, чесний та порядний співробітник. Дуже люблю свою професію і маю творчий підхід до роботи, постійно вдосконалюю свої навички.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: