- Файл
Микола
Керуючий рестораном
- Розглядає посади:
- Керуючий рестораном, Операційний директор
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8886825/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ
• Телефон: [
• Telegram: @SwanNick
• Email: [
ПРО МЕНЕ
Маю понад 20 років досвіду в сфері громадського харчування. За всю кар'єру це моє перше резюме, оскільки цікава робота завжди знаходила мене сама. Спеціалізуюсь на управлінні ресторанним бізнесом, розробці концепцій закладів та оптимізації процесів для підвищення прибутковості. Успішно відкривав та керував різноформатними закладами.
ДОСВІД РОБОТИ
Бар «Більярдна» | Консалтинг
2023 – 2025
Коктейльний бар, європейська кухня
Обов'язки та результати:
• Розробка заходів щодо підвищення рентабельності
• Розрахунок, планування та оптимізація витрат
• Розробка і затвердження нового меню, ціноутворення
• Контроль якості роботи кухні, бару, залу
• Аналіз фінансової діяльності, формування звітів (P&L, Cash Flow)
• Змінено посадку в залі для збільшення продажів кухні та бару
• Відкритий ще один зал з двома більярдними столами та кімната для вечірок.
• Переплановано кухню та замінено обладнання, облаштовано заготівельний цех
Кафе-піцерія «Гриліца» | Керуючий партнер
2008 – 2022
Піца та домашня кухня
Обов'язки та результати:
• Розробка концепції кафе, контроль проєктування та будівництва
• Планування і відкриття нових філій
• Співпраця з державними органами, отримання дозвільних документів
• Аналіз фінансової діяльності підприємства
• Робота з постачальниками продуктів харчування та напоїв
• Розробка і затвердження меню, ціноутворення
• Підбір і навчання персоналу
• Контроль за роботою всіх підрозділів закладу
Кафе «Сковорода» | Керуючий партнер
2011 – 2016
Космополітична кухня
Обов'язки та результати:
• Розробка заходів щодо підвищення рентабельності
• Робота з постачальниками продуктів і напоїв
• Розробка і затвердження меню, ціноутворення
• Підбір і навчання персоналу
• Контроль роботи підрозділів закладу
• Організація виїзних заходів
Кафе «Від Пуза» | Директор
2003 – 2011
Монгольський гриль, домашні страви
Обов'язки та результати:
• Участь у розробці концепції, контроль будівництва
• Розробка заходів щодо підвищення рентабельності
• Робота з постачальниками продуктів і напоїв
• Розробка і затвердження нового меню
• Підбір і навчання персоналу
• Контроль за роботою підрозділів ресторану
ОСВІТА
Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені І. Сікорського»
Спеціальність: "Автоматизація технологічних процесів і виробництв"
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ
• Розробка концепцій закладів
• Організація планування та контроль будівництва нового закладу.
• Фінансовий аналіз та бюджетування
• Підбір та управління персоналом
• Оптимізація операційних процесів
• Робота з постачальниками
• Розробка меню та ціноутворення
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
• Комунікабельність
• Відповідальність
• Доброзичливість
• Стресостійкість
• Орієнтація на результат
МОВИ
• Українська
• Російська
• Англійська
Схожі кандидати
-
Керуючий рестораном
Київ -
Керуючий мережею закладів харчування
50000 грн, Київ, Дніпро , ще 2 міста -
Керівник ресторану
Київ, Харків -
Адміністратор
Київ -
Заступник директора ресторану
40000 грн, Київ -
Менеджер ресторану, керуючий, аудитор
40000 грн, Київ