Резюме від 28 березня 2024 Файл

Александр

Су-шеф

Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Михальчук Олександр
5 січня 1988 року
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Інстаграм: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта незакінчена вища
Навчався у «Європейський Університет»
Спеціальність «Інформаційні управляючі системи та технології»

Грудень 2019-теперішній час
Ресторан «Normal Art»
«Дніпровська Рів’єра»

Су-шеф

Контроль якості та видача страв
Контроль залишків продуктів
Замовлення продуктів, контроль їх зберігання
Контроль залишку заготовок, заготовки
Проведення переобліків
Організація роботи команди
Навчання співробітників
Допомога в написанні меню та технологічних карт
Контроль технологічних карт
Пошук та робота з постачальниками
Моніторинг ринку закупівель

Червень 2020-липень 2020
Піцерія «Pie Spot»
Кухар (виходив для навчання, бо продукт який робить Сьомін дійсно крутий)

Заготовчий процес
Робота з тістом

Серпень 2019-вересень 2019
Ресторан «100 років тому вперед»
Кухар (виходив також для саморозвитку)

Заготовчий процес
Приготування страв

Вересень 2018-грудень 2019
Ресторан «Стейкхаус»
Ресторан «Риба у вогні»
М’ясник

Прийом, обробка, переробка м’ясної та рибної продукції
Сухе визрівання м’яса та подальша його обробка та переробка
Робота з техкартами
Приготування напівфабрикатів
Контроль залишків та замовлення продукції
Участь у переобліках

Кухар гарячого процесу

Приготування страв та видача їх в зал
Приготування та контроль заготовок
Робота на хоспері
Робота з техкартами
Проведення переобліків
Участь у семінарах по НАССР

Рекомендації стосовно моєї роботи можуть надати:

1. Олександр Фісунов — шеф-кухар ресторанів Normal Art», «Дніпровська Рів’єра», «Ghost»: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

2. Олег Старун — шеф-кухар ресторану «Стейкхаус»: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

3. Костянтин Лайпако — шеф-м’ясник ресторану «Стейкхаус»: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

4. Ольга Грінчук— шеф-кухар «Pie Spot»: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

5. В’ячеслав Лушпай — су-шеф ресторану «Стейкхаус»: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Кухар
Київ

Кухар
Київ

Повар
35000 грн, Київ

Шеф-повар
Київ

Кухар
Київ

Шеф-кухар
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: