Олексій
Шеф-кухар, 60 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 40 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9001021
Досвід роботи
Шеф-кухар
з 11.2022 по нині
(1 рік 7 місяців)
Базіс, Київ (Освіта, наука)
1.Організація роботи кухні.
2.Організація харчування більш ніж 200 осіб три рази на день.
3.Удосконалення меню.
4.Контроль якості.
5.Підбір та навчання персоналу.
Шеф-кухар
з 06.2022 по 10.2022
(4 місяці)
Ресторан "Franco", Козин (Готельно-ресторанний бізнес)
Робочі обов’язки:
1. ефективне управління персоналом з 6 осіб: найм нових людей, перевірка їх кваліфікації, узгодження умов їх працевлаштування та організація умов їх роботи для подальшого досягнення ними необхідних професійних цілей;
2. розробка меню і страв відповідно до характеру закладу і вказівок власника, регулярне оновлення меню;
3. створення ряду страв за оригінальними рецептами “від шефа”;
4. управління процесами постачання: пошук постачальників сировини і спілкування з ними, забезпечення кухні всіма необхідними продуктами;
5. забезпечення якості страв: моніторинг і нагляд за стравами, а також безпосереднє залучення до кожного етапу приготування;
6. безпосереднє спілкування з клієнтами для отримання прямого фідбеку та подальшої персоналізації меню;
7. проведення спешл-вечерь «від шефа» (приготування страв на очах у відвідувачів, розважання гостей);
8. інвентаризація харчових продуктів та обладнання, регулярний підрахунок та аналіз витрат, а також планування при необхідності коригувальних дій.
Досягнення:
1. налагодження, поліпшення та доведення до автоматизму всіх виробничих процесів на кухні;
2. полегшення задач кухарів за рахунок оптимізованої роботи з полуфабрикатами;
3. проведення значної творчої роботи з метою надання стравам вишуканості та естетичної привабливості;
4. налагодження комфортних та здорових стосунки у колективі;
5. введення прозорої та зрозумілої системи обліку сировини.
Приватний кухар
з 06.2018 по 02.2022
(3 роки 8 місяців)
Приватна діяльність, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Робочі обов’язки:
1. надання повного комплексу послуг з організації сімейного харчування “під ключ”;
2. швидке приготування найрізноманітніших смачних страв;
3. орієнтування в різних дієтах і раціонах харчування;
4. красиве обслуговування гостей під час домашніх банкетів;
5. складання меню;
6. планування закупівель;
7. вибір і закупівля продуктів;
8. прибирання робочого місця.
Досягнення:
легко і ефективно забезпечував повноцінне, корисне харчування родин, різноманітних за складом і смаковими перевагами їх членів.
Кухар європейської кухні
з 09.2017 по 01.2018
(4 місяці)
Ресторан "Долма", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Робочі обов’язки:
1. розробка та впровадження європейського меню в ресторані азербайджанської кухні;
2. раціональне управління запасами;
3. правильне і своєчасне виконання задач відповідно до своєї посадової інструкції;
4. постійний моніторинг основних кулінарних тенденцій на світовій кухні.
Досягнення:
1. переробив меню закладу відповідно до більш високих стандартів;
2. покращив якість і зовнішній вигляд страв ресторану.
Шеф-кухар
з 01.2017 по 06.2018
(1 рік 5 місяців)
Кафе "Blinstore", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Робочі обов’язки:
1. дотримання санітарних та епідеміологічних норм на кухні;
2. забезпечення якості харчових продуктів та продовольчої сировини;
3. використання регіональних продуктів для зниження собівартості страв;
4. розробка асортименту, рецептури та технології виготовлення різних видів страв.
Досягнення:
1. вивів приготування страв на більш високий рівень при мінімальному зростанні їх собівартості;
2. полегшив та спростив процеси приготування смачних страв.
Су-шеф
з 12.2016 по 07.2017
(7 місяців)
Ресторан "Altbeer", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Робочі обов’язки:
1. організація з нуля всіх технологічних процесів кухні;
2. контроль за діяльністю підлеглих;
3. регулювання процесу приготування страв;
4. внесення корективів для покращення робочих процесів;
5. складання списків продуктів на закупівлю;
оцінка якості сировини.
Досягнення:
власними силами побудував та оптимізував роботу на кухні ресторану.
Су-шеф
з 09.2013 по 07.2014
(10 місяців)
Ресторан "Дубровскі", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)
Робочі обов’язки:
1. організація та контроль всіх процесів кухні;
2. керування щоденними кухонними роботами підлеглих;
3. проведення співбесід, найм та навчання нових співробітників;
4. розробка меню і окремих страв;
5. алгоритмізація технологічних процесів;
6. контроль за технологією приготування і якістю страв;
7. забезпечення дотримання персоналом санітарних норм;
8. контроль якості вхідної продукції відповідно до стандартів ресторану.
Досягнення:
1. з нуля побудував роботу на кухні ресторану;
2. завдяки алгоритмізації та оптимізації робочих процесів зменшив затратну частину приготування страв з точки зору використання наявних ресурсів.
Освіта
ALMA -кулінарна академія Італії
Парма
Середня, з 2013 по 2013 (менш ніж 1 рік)
Протягом цього часу вчився кулінарії у найкращих фахівців свого профілю, переймаючи їх досвід та знання. Також в ході навчання отримав можливість ознайомитися з італійською культурою споживання та особливостями приготування їжі в цій країні. В межах вивчення програми з гастрономії приділяв увагу не лише процесу приготування їжі, а й інгредієнтам, способам їх вирощування та обробки.
Харківський торгово-економічний коледж (ХТЕККНТУ)
Факультет харчових технологій, Харків
Середня спеціальна, з 2008 по 2010 (2 роки)
В процесі навчання оволодів теоретичними основами харчових технологій, сучасними технологіями харчової промисловості, методами мікробіологічного, хіміко-технологічного контролю сировини, напівпродуктів та готової продукції харчової технології.
Додаткова освіта та сертифікати
Ток-шоу "Пекельна кухня"
2013, 2 місяці
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
Додаткова інформація
Займаюся кухарською справою вже понад 20 років. Кухар-універсал, знання европейскої, японскої, италійскої, українська. Постійно розвиваюся, навчаюся, досліджую нові можливості. Прагну удосконалювати свої уміння і навички. Щоб ті страви, які я готую, були ще більш вишуканими, естетично привабливими і безумновно смачними. Работа з тістом, випічка, десерти як класичні так і авторськи.
Схожі кандидати
Шеф-повар
40000 грн, Київ
Бренд-шеф
Київ
Шеф-повар
40000 грн, Київ
Шеф-повар
Київ, Івано-Франківськ
,
ще 8 міст
Шеф-повар (разработка меню в ресторан, кафе, бар)
60000 грн, Київ
Шеф-повар, бренд (ресторан, в семью)
Київ, Інші країни