Резюме від 25 березня 2024 PRO

Олексій

Шеф-кухар, 60 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 11.2022 по нині (1 рік 7 місяців)
Базіс, Київ (Освіта, наука)

1.Організація роботи кухні.
2.Організація харчування більш ніж 200 осіб три рази на день.
3.Удосконалення меню.
4.Контроль якості.
5.Підбір та навчання персоналу.

Шеф-кухар

з 06.2022 по 10.2022 (4 місяці)
Ресторан "Franco", Козин (Готельно-ресторанний бізнес)

Робочі обов’язки:

1. ефективне управління персоналом з 6 осіб: найм нових людей, перевірка їх кваліфікації, узгодження умов їх працевлаштування та організація умов їх роботи для подальшого досягнення ними необхідних професійних цілей;
2. розробка меню і страв відповідно до характеру закладу і вказівок власника, регулярне оновлення меню;
3. створення ряду страв за оригінальними рецептами “від шефа”;
4. управління процесами постачання: пошук постачальників сировини і спілкування з ними, забезпечення кухні всіма необхідними продуктами;
5. забезпечення якості страв: моніторинг і нагляд за стравами, а також безпосереднє залучення до кожного етапу приготування;
6. безпосереднє спілкування з клієнтами для отримання прямого фідбеку та подальшої персоналізації меню;
7. проведення спешл-вечерь «від шефа» (приготування страв на очах у відвідувачів, розважання гостей);
8. інвентаризація харчових продуктів та обладнання, регулярний підрахунок та аналіз витрат, а також планування при необхідності коригувальних дій.

Досягнення:

1. налагодження, поліпшення та доведення до автоматизму всіх виробничих процесів на кухні;
2. полегшення задач кухарів за рахунок оптимізованої роботи з полуфабрикатами;
3. проведення значної творчої роботи з метою надання стравам вишуканості та естетичної привабливості;
4. налагодження комфортних та здорових стосунки у колективі;
5. введення прозорої та зрозумілої системи обліку сировини.

Приватний кухар

з 06.2018 по 02.2022 (3 роки 8 місяців)
Приватна діяльність, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робочі обов’язки:

1. надання повного комплексу послуг з організації сімейного харчування “під ключ”;
2. швидке приготування найрізноманітніших смачних страв;
3. орієнтування в різних дієтах і раціонах харчування;
4. красиве обслуговування гостей під час домашніх банкетів;
5. складання меню;
6. планування закупівель;
7. вибір і закупівля продуктів;
8. прибирання робочого місця.

Досягнення:

легко і ефективно забезпечував повноцінне, корисне харчування родин, різноманітних за складом і смаковими перевагами їх членів.

Кухар європейської кухні

з 09.2017 по 01.2018 (4 місяці)
Ресторан "Долма", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робочі обов’язки:

1. розробка та впровадження європейського меню в ресторані азербайджанської кухні;
2. раціональне управління запасами;
3. правильне і своєчасне виконання задач відповідно до своєї посадової інструкції;
4. постійний моніторинг основних кулінарних тенденцій на світовій кухні.

Досягнення:

1. переробив меню закладу відповідно до більш високих стандартів;
2. покращив якість і зовнішній вигляд страв ресторану.

Шеф-кухар

з 01.2017 по 06.2018 (1 рік 5 місяців)
Кафе "Blinstore", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робочі обов’язки:

1. дотримання санітарних та епідеміологічних норм на кухні;
2. забезпечення якості харчових продуктів та продовольчої сировини;
3. використання регіональних продуктів для зниження собівартості страв;
4. розробка асортименту, рецептури та технології виготовлення різних видів страв.

Досягнення:

1. вивів приготування страв на більш високий рівень при мінімальному зростанні їх собівартості;
2. полегшив та спростив процеси приготування смачних страв.

Су-шеф

з 12.2016 по 07.2017 (7 місяців)
Ресторан "Altbeer", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Робочі обов’язки:

1. організація з нуля всіх технологічних процесів кухні;
2. контроль за діяльністю підлеглих;
3. регулювання процесу приготування страв;
4. внесення корективів для покращення робочих процесів;
5. складання списків продуктів на закупівлю;
оцінка якості сировини.

Досягнення:

власними силами побудував та оптимізував роботу на кухні ресторану.

Су-шеф

з 09.2013 по 07.2014 (10 місяців)
Ресторан "Дубровскі", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Робочі обов’язки:

1. організація та контроль всіх процесів кухні;
2. керування щоденними кухонними роботами підлеглих;
3. проведення співбесід, найм та навчання нових співробітників;
4. розробка меню і окремих страв;
5. алгоритмізація технологічних процесів;
6. контроль за технологією приготування і якістю страв;
7. забезпечення дотримання персоналом санітарних норм;
8. контроль якості вхідної продукції відповідно до стандартів ресторану.

Досягнення:

1. з нуля побудував роботу на кухні ресторану;
2. завдяки алгоритмізації та оптимізації робочих процесів зменшив затратну частину приготування страв з точки зору використання наявних ресурсів.

Освіта

ALMA -кулінарна академія Італії

Парма
Середня, з 2013 по 2013 (менш ніж 1 рік)

Протягом цього часу вчився кулінарії у найкращих фахівців свого профілю, переймаючи їх досвід та знання. Також в ході навчання отримав можливість ознайомитися з італійською культурою споживання та особливостями приготування їжі в цій країні. В межах вивчення програми з гастрономії приділяв увагу не лише процесу приготування їжі, а й інгредієнтам, способам їх вирощування та обробки.

Харківський торгово-економічний коледж (ХТЕККНТУ)

Факультет харчових технологій, Харків
Середня спеціальна, з 2008 по 2010 (2 роки)

В процесі навчання оволодів теоретичними основами харчових технологій, сучасними технологіями харчової промисловості, методами мікробіологічного, хіміко-технологічного контролю сировини, напівпродуктів та готової продукції харчової технології.

Додаткова освіта та сертифікати

Ток-шоу "Пекельна кухня"

2013, 2 місяці

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Займаюся кухарською справою вже понад 20 років. Кухар-універсал, знання европейскої, японскої, италійскої, українська. Постійно розвиваюся, навчаюся, досліджую нові можливості. Прагну удосконалювати свої уміння і навички. Щоб ті страви, які я готую, були ще більш вишуканими, естетично привабливими і безумновно смачними. Работа з тістом, випічка, десерти як класичні так і авторськи.

Схожі кандидати

Шеф-повар
40000 грн, Київ

Бренд-шеф
Київ

Шеф-повар
40000 грн, Київ

Шеф-повар
Київ, Івано-Франківськ , ще 8 міст

Шеф-повар (разработка меню в ресторан, кафе, бар)
60000 грн, Київ

Шеф-повар, бренд (ресторан, в семью)
Київ, Інші країни

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: