Резюме від 10 квітня 2024 PRO

Олексій

Керуючий рестораном, керівник підприємства, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор ресторану, помічник керуючого

з 04.2023 по 03.2024 (11 місяців)
Ресторан Beyond, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління рестораном;
Підбір, навчання персоналу;
Планування, організація та контроль роботи служби сервісу, клінінгової служби, хостес;
Коммунікаці та контроль з працівниками кухні;
Проведення банкетів;
Проведення інвентаризацій;
Замовлення та контроль витратних матеріалів, хоз.матеріалів та інвентарю тощо.

Менеджер з логістики

з 11.2022 по 03.2023 (4 місяці)
ТОВ "СМАРТ ТРЕК", Одеса (Транспорт, логістика)

Пошук та формування бази клієнтів;
Консультація клієнтів;
Прийом та обробка звернень;
Підбір товару та розрахунок відповідно запиту клієнтів;
Заключення договору на транспортні послуги;
Контроль здійснення оплати та доставки товару;
Забезпечення повторних продажів;
Виконання положень та інструкцій компанії.

Керуючий рестораном

з 05.2020 по 10.2022 (2 роки 5 місяців)
Репаблік, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття підприємства "з нуля";
Набір, навчання та управління персоналом;
Контроль та оптимізація витрат, ведення фінансів підприємства;
Проведення інвентаризацій;
Контроль санітарних норм та стандартів чистоти;
Створення та контроль меню кухні, барної та кальянної картки, сезонні оновлення;
Закупівля продукції, господарчих матеріалів;
Планування роботи працівників, нарахування заробітної плати.

Директор

з 11.2019 по 03.2020 (4 місяці)
ТОВ "Юлов", Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск нового напряму компанії;
Відкриття та побудова роботи підприємства;
Контроль за чистотою та санітарними нормами;
Ведення обліку на підприємстві.

Адміністратор ресторану

з 08.2016 по 10.2019 (3 роки 2 місяці)
ТОВ ФІРМА «ЛОГОС», Бартоломео Бест Рівер Резорт, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління рестораном;
Підбір, навчання персоналу;
Організація роботи кухні, співробітників служби сервісу, клінінгової служби;
Проведення банкетів, закритих заходів;
Організація роботи персоналу під час проведення концертів, конференцій, виїзних заходів;
Проведення інвентаризацій;
Участь у розробці меню кухні та бару;
Участь у складанні бюджету підприємства, планування закупівлі.

Офіціант

з 05.2011 по 08.2016 (5 років 3 місяці)
ТОВ ФІРМА «ЛОГОС», Бартоломео Бест Рівер Резорт, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Зустріч та обслуговування гостей у ресторані;
Обслуговування гостей на закритих заходах, бенкетах, виїзних заходах, концертах;
Знання меню, барної та винної карти;
Підтримка у чистоті робочої локації.

Освіта

Дніпропетровський університет економіки та права імені Альфреда Нобеля

Менеджмент організацій, Дніпро
Вища, з 2008 по 2011 (3 роки)

Дніпропетровський транспортно-економічний технікум

Організація обслуговування в готелях та туристичних комплексах, Дніпро
Середня спеціальна, з 2004 по 2008 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Конференція RestoConf 5.0 "Ведення ресторанного бізнесу в умовах локдауна"

2021

Конференція з ресторанному бізнесу RestoConf 3.0

2020

Фестиваль барної індустрії "BAROMETER"

2019

Міжнародний лекційно-практичний майстер-клас "Chefs summit 2019"

2019

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Email Ведення соціальних мереж Водій авто, категорія В

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості: вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася та самостійно приймати рішення стосовно її вирішення; відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість, бажання навчатися та розвиватися, прагненя професійного росту.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: