Резюме від 20 березня 2024

Даніїл

Продавець, менеджер, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
22 роки
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з продажу

з 06.2023 по 08.2023 (2 місяці)
Step Work, Дніпро (Роздрібна торгівля)

На цьому місці роботи я працював менеджером з продажу, у моїх обов'язках було продзвон клієнтів, виявлення їх потреб, презентація товарів, та продаж, за потреби опрацьовував заперечення та питання клієнтів. Також займався оформленням доставки поштою або кур'єром.
Підсумково, на цій посаді, я покращив свої комунікативні навички та вміння якісно продавати, працювати із запереченнями та досягати лояльності будь-яких клієнтів, та працювати з компьютерними програмами.

Фахівець-оператор

з 09.2021 по 03.2022 (6 місяців)
Нова пошта, ТОВ, Дніпро (Транспорт, логістика)

На посаді фахівця-оператора я підвищив рівень соціальної коммунікації та розвинув навичку багатозадачності працюючи з клієнтами, з комп'ютером, з документами та на складі. Легко знаходжу спільну мову з клієнтами та відповідно відношусь до надання необхідних послуг.

Збиральник комплектувальник

з 05.2021 по 08.2021 (3 місяці)
Stemax, Дніпро (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

На цій посаді я навчився добре працювати в складських приміщеннях, працювати з накладними, швидко реагувати на запити клієнтів та дотримуватись точних норм в роботі, а також працювати з фізичними навантаженнями.

Знання і навички

Дизайн сайтів Активний продаж Користувач ПК Орієнтація на результат Ведення телефонних переговорів Телефонний продаж Креативність Пунктуальність Уміння швидко засвоювати нову інформацію Грамотна усна та письмова мова Швидкий набір тексту Працьовитість

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: