Резюме від 25 жовтня 2022 Файл

Максим

Сетевой инженер

Вік:
37 років
Місто проживання:
Буча
Готовий працювати:
Буча, Ірпінь, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Дешко Максим Сергійович

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»),

Е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Адреса: м. Буча, в. Бориса Гмирі, б. 18А, кв. 56

Дата і місце народження: 11. 08. 1986 (36 років) с.м.т.Біловодськ

Ціль:
Примінити у роботі набуті та отримати нові навички, які в подальшому сприятимуть як зросту компанії так і моєму кар'єрному зросту.
Досвід роботи:
лютий 2019 – вересень 2022
Київ. АТ Комерційний Індустріальний банк, головний спеціаліст відділу адміністрування мережі банку Департаменту інформаційних технологій.
Основні обов’язки:
Повне налаштування мережевого обладнання cisco для відкриття нового відділення банку власноруч. Через рік створив программу яка робила налаштування в автоматичному режимі. Розбиття мережі на влани. Налаштування ipsec gre тунелів між cisco та мережевим екраном FortiGate. Налаштування основного та резервного провайдера , та автоматичне перемикання між ними у разі збою. Налаштування та підтримка в актуальному стані динамічної маршрутизації OSPF. Адміністрування мережевого екрану FortiGate, підтримка в актуальному стані access листів. Надання необхідних доступів користувачам мережі до термінальної ферми, серверів тощо. Адміністрування системи моніторингу icinga. Виявлення та усунення несправностей в мережі банку. Контроль за backup конфігурацій та iOS усього мережевого обладнання cisco. Налаштування відеонагляду для служби безпеки банку.
Ведення технічної документації, карта мережі (L1,L2,L3) , Ip план, тех. Паспорт відділення, канали зв’язку тощо. Взаємодія з представниками провайдера для швидкого вирішення проблем мережевого характера.

березень 2018 – лютий 2019
Київ. АТ Комерційний Індустріальний банк, головний спеціаліст підтримки клієнтів.
Основні обов’язки:
Адміністрування, тестування на тестовому стенді, оновлення пз iFOBS, комунікація з розробниками з CS з метою виправлення знайдених помилок. Тех.підтримка користувачів клієнт-банка (юр. особи). Адміністратор АРМ-інф. Адміністратор пошти НБУ. Робота з тікет-системою на внутрішньому сайті банку. Адміністрування “Single Window”- доступ до платіжних грошових систем.
квітень 2017 – квітень 2018
Київ. ТОВ “ВУДРОК УКРАЇНА”, спеціаліст служби безпеки.
Основні обов’язки:
Адміністратор СКУД трьох офісів загальною кількістю більш ніж 1200 осіб. Спільна робота с системними адміністраторами та розробниками ПО “Big Brother”, по напрямку отримання даних з сервера СКУД для передачі даних в систему контроля робочого часу. Адміністратор відеонагляду. Контроль виконання вимог до інформаційної безпеки. Розслідування інцидентів.

березень 2016 – березень 2017
Київ. ПАТ «ВЕРНУМ БАНК». Начальник відділу інформаційної безпеки Управління банківської безпеки.
Основні обов’язки:
Адміністратор засобів захисту інформації НБУ у банку. Адміністратор засобів захисту інформації «ВЕГА». Заступник Голови Комісії з питань інформаційної безпеки. Приведення порядку роботи із засобами захисту інформації у банку до порядку згідно із 829 постановою Правління НБУ від 26.11.2015 року. Моніторинг за інтернет трафіком користувачів банку та оброблення веб-контента.
Побудова та приведення системи управління інформаційною безпекою банку до стандартів інформаційної СОУ Н НБУ 65.1 СУІБ 1.0 та СОУ Н НБУ 65.1 СУІБ 2.0. Написання внутрішньо-нормативних документів банку з питань інформаційної безпеки. Шифрування та відправка листів захищеними каналами зв’язку із підрозділами НБУ. Проведення навчань по інформаційній безпеці співробітникам банку. Робота із відповідальними особами по роботі із засобами захисту інформації НБУ.

Травень 2015 – Лютий 2016
Луганська область, Біловодський район, с.м.т. Біловодськ. ВАТ «Ощадбанк» ТОБО 10012/0159.Інженер 1 категорії сектору банківської безпеки.
Основні обов’язки:
Виконання робіт по сервісному обслуговуванню систем відео нагляду, охоронної сигналізації та систем контроля доступом.
Перевірка клієнтів по базам ПВБКІ (Перше Всеукраїнське бюро кредитних історій) та МБКИ (Міжнародне Бюро кредитних історій). Перевірка клієнтів по базі загублених паспортів. Контроль за вилученими банкоматами пластиковими картками та в подальшому (за заявою клієнта) їх видача.

Вересень 2014 – Грудень 2014
Київ. АТ ’’Єврогазбанк’’. Начальник управління захисту електронних банківських документів.
Основні обов’язки:
Закриття відділень, обслуговування комп’ютерної техніки банку. Демонтаж комп’ютерної і телефонної мережі. Проведення інвентаризації у зв’язку із входом до Банку Тимчасової адміністрації і відкликанням у Банку банківської ліцензії. Адміністратор засобів захисту інформації НБУ у банку.

Вересень 2011 – Вересень 2014
Київ. АТ ’’Єврогазбанк’’. Провідний інженер системно-технічної підтримки
Основні обов’язки:
Обслуговування комп’ютерної техніки банку. Відкриття нових відділень. Комутація комп’ютерної шафи, налаштування комп’ютерної і телефонної мережі. Базове адміністрування в AD. Адміністрування системи клієнт-банку iFobs. Встановлення та обслуговування єдиної системи електронного платіжного документообігу між філіалами банку і його клієнтами. Робота з тікет-системою на внутрішньому сайті банку. Адміністрування “Single Window”- доступ до платіжних грошових систем(MoneyGram, UniStreamPlus, Blizko, Migom).

Вересень 2009 – Вересень 2011
Київ. АТ ’’Єврогазбанк’’. Інженер системно-технічної підтримки
Основні обов’язки:
Обслуговування комп’ютерної техніки банку. Відкриття нових відділень. Комутація комп’ютерної шафи, налаштування комп’ютерної і телефонної мережі.

Освіта:

1992 – 2003
Біловодська середня загальноосвітня школа№2.
Атестат про повну загальну середню освіту

2003 – 2008
Національний Аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського ”ХАІ” Факультет систем управління літальними апаратами.
Спеціальність: прикладна математика. Диплом спеціаліста з прикладної математики

01.10.2014 – 29.12.2014
Skill up Ukraine in Kyiv.
Курси тестування. Підготовчий і основний курси.

15.12.2016 - 16.12.2016
Національний центр підготовки банківських працівників України.
Свідоцтво про успішне закінчення курсу на тему Послідовність приведення системи інформаційної безпеки банку у відповідність з нормативними вимогами
08.07.2018 – 31.10.2018
Академія Cisco на базі відкритої платформи SEDICOMM University
Курс CCNA Routing and Switching: Introduction to Networks.\
08.10.2018 – 20.05.2019
Академія Cisco на базі відкритої платформи SEDICOMM University
Курс CCNA R&S: Routing and Switching Essentials
11.03.2019 – 11.06.2019
Академія Cisco на базі відкритої платформи SEDICOMM University
Курс CCNA R&S: Scalling Networks

Серпень 2018
Академія Cisco на базі відкритої платформи SEDICOMM University
Курс Всеохоплюючий інтернет.

Додаткові навички:
Windows, Linux базові знання , iFobs, HTML базові знання, CSS базові знання, SQL базові знання, Active Directory, VmWare, Radmin, VNC, iVMS, Big Brother, True Crypt, KeePass, Seafile, Packet Tracer, Wireshark, putty.

Мови:
Українська - рідна
Російська - вільно
Англійська - базовий
Особисті якості:
Організованість, здатність до навчання, переконливість, уважність.

У вільний час:
Подобається активний спорт: Футбол та хокей, граю на аматорському рівні. Катання на сноуборді.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: